Helemaal gezond met de Healthy Summer Mix

Lichaam door Redactie Ze.nl
Wanneer je op vakantie gaat laat je de teugels vaak een beetje los. Een etentje hier, een ijsje daar en vaak net even een drankje teveel dan goed voor je is. Oeps! Tijd om die gezonde lifestyle weer op te pakken met de Healthbox! 
 
Maar, we zijn weer terug van weggeweest en het is tijd om de teugels weer wat strakker te trekken, ons gezicht weer regelmatig in de sportschool te laten zien en de zomerse wijntjes in te ruilen voor gezonde drankjes.
 
Deze maand staat de zomer centraal in de Healthbox. Met de speciaal samengestelde Healthy Summer Mix kun jij je gezonde lifestyle weer oppakken en lacht de zon je tegemoet, ook ver na die vakantie.
 

 
Steviala – Limonade en dessertdruppels Perzik 8,95
Gek op alles wat zoet is en een laagje suiker heeft? Wij kennen het! Helaas is suiker niet iets dat past bij een gezonde levensstijl. Gelukkig zijn er altijd alternatieven en daar komt Steviala bij om de hoek kijken. Met de druppels met natuurlijk perzikaroma kun je lekker limonade maken die ook nog eens helemaal suikervrij is! Drie druppels in een glas, koud water erbij en je waant je direct weer aan de boulevard van je favoriete strandbestemming. Er zijn twaalf smaken verkrijgbaar waaronder chocolade en koffie, kun je ook nog eens een verrassend smaakje aan je kwark geven.
 
Mister Flavor Kruiden – 5,99
De naam Mister Flavor zegt het al. Deze smaakvolle kruiden zijn echte smaakmakers en kun je aan bijna alle gerechten toevoegen. Waarom Mister Flavor gezonder is dan de standaard huis-tuin en keukenkruiden? Deze zijn laag in zout, bevatten geen suikers, geen gluten en geen MSG! In deze boz zit de Smokey Honey en de Sweet Lemon van Mister Flavor….What's your flavor? Met de flyer in de box kun je jouw favo smaakje trouwens met korting bestellen!
 
Orthica – Vitamine C 250 & Multi Energie 15,95 en 15,50
Zoals elke maand zit er deze keer ook weer Orthica in de box. Omdat je uit voeding niet altijd de juiste stoffen kunt halen op een dag zijn deze twee supplementen perfect om de gezondheid te ondersteunen. Volgens gebruikers op de redactie, vet lekker!
 

 
Aspire – Health Drink 1,90
Dit drankje, geloof het of niet, bevat dus geen calorieën en geen suikers! Maar smaakt wel heerlijk naar groene thee met een vruchtensmaakje als cranberry, appel of acai. Aspire Health drinks zijn het perfecte alternatief voor je cola light in de middag. Helemaal leuk, binnenkort komt het drankje ook in de smaak Mango Lemonade.
 
Eat Natural – Protein Packed Reep 1,50
Wanneer je veel sport en werkt aan spieropbouw dan heb je ook een hogere proteine inname nodig. Deze reep is super lekker voor na het sporten, want eigenlijk smaakt het gewoon als een toetje. Pinda’s, kokosnoot, honing, chocolade… Hmmm, dat smaakt sporten ineens een stuk leuker.
 
Kneipp – Body Mouse Morning Kiss 9,99
De douche foams van Kneipp kende je waarschijnlijk al wel, maar kende je de body mousse al? Try it, feel it, smell is, want dit is liefde op het eerste douchegebruik. Heerlijk om de dag relaxt mee af te sluiten.
 
Kom back on track met de Healthy Summer Mix Healthbox en pak met deze producten die gezonde levenstijl weer op na een zomer waarbij je de teugels toch een beetje hebt laten vieren. Wil je deze box hebben? En die wil je! Wees dan snel en bestel de Healthbox hier. De box is al te bestellen voor 24,95 en wordt helemaal gratis bij je aan de deur geleverd! Enjoy!