Lifestyle
Lifestyle

Met deze snacks blijven die kilo's van je heupen af


Hoe lastig is het om de balans te vinden tussen gezond eten en genieten? Een killerbody willen we zeker wel, maar er bestaat ook nog iets zoals lekker genieten. Herkenbaar? Misschien hebben we dan wel dé perfecte oplossing voor je!
 
Na een lange uitputtende werkdag sta je weer eens te wachten totdat de trein je eindelijk naar huis brengt. Natúúrlijk heb je de trein net gemist, dus dat wordt wachten. De dag bezorgde je al flinke hoofdpijn van de stress, dus je ogen vliegen al snel langs de schappen van het stationswinkeltje. Hmm, voor welke ongezonde treat zal je dit keer weer gaan? Als deze situatie je hopeloos herkenbaar voorkomt, dan kun je nu weer opgelucht ademhalen. 
 

 
Fruitsuikers
Je bent zeker niet de enige die regelmatig cravings heeft naar snelle suikers, pfieuw! Gelukkig is daar wel een vrij simpele oplossing voor: fruitsuikers! Je bloedsuiker knapt er direct van op en blijft ook een poosje stabiel. Nakd dacht daar net zo over, want ze hebben repen op de markt gebracht die vol zitten met noten en fruit. Het zijn wholefoods, oftewel producten die zo min mogelijk bewerkt zijn. Een lekkere verantwoordelijke snack dus voor on-the-go! En geloof ons, ze zijn nog lekker ook!

Healthy 
Snelle snacks die je makkelijk in je tas kunt stoppen en die ook nog eens goed voor je zijn ook: wij zijn er dol op! In Engeland wordt het minimaal bewerkte wholefood al steeds populairder als verantwoorde break, maar ook in Nederland vind je de reepjes in de schappen. Een healthy body willen we allemaal wel, maar het moet wel te doen blijven.
 

Blind getest
Wij hebben op de redactie altijd wel oren naar nieuwe producten die je niet direct op je heupen kunt plakken. Een paar van onze redactrices namen de proef op de som en testten blind de zeven smaken van Nakd. Zowel de Nudies en de Crunchies werden aan onze kritische blik onderworpen. Geblinddoekt lieten we alle repen de revue passeren. Stiekem hadden we van te voren al wat gesnoept van de repen en toen kwam de pure chocola als favoriet uit de bus, maar wat bleek? Na de blind test zijn we het er op de redactie roerend over eens: de Banana Crunch is absoluut too die for.
 

Op een rijtje
Benieuwd wat we van de rest van de smaken van Nakd vinden? 
- Berry Delight: Deze zoete reep is een hartstikke goed idee als je snakt naar een zoete snack, maar geen zin hebt om dit direct aan je heupen te plakken.
- Cocoa Delight: Dit exemplaar smelt als chocolade op je tong. Het is natuurlijk niet hetzelfde als echte chocolade, maar zeker een tip als je van de smaak van pure choco houdt!
- Apple Crunch: Deze is bij ons zeker als tweede favoriet uit de bus gekomen. Hij is zoet, maar niet té. Ideaal als je die suikerspiegel op peil wil houden. 
- Cashew Cookie: Nee, hier waren wij niet zo fan van. De crunchy bite was top, maar de nasmaak een beetje gekkig.
- Cocoa Orange: Ja hoor, kom maar door! Als je net als wij dol bent op de combi chocolade-sinaasappel kun je je hart ophalen aan deze snack.
- Bakewell Tart: Dit laatste smaakje deed ons verdacht veel denken aan bitterkoekjes! En wat is er nu heerlijker dan een gezondere variant op dit koekje?

Zie jij het ook wel zitten om je tanden in een lekker Nakd reepje te zetten? Dan kun je tot en met 30 juni 2016 met de kortingscode ZE10 10 procent korting ontvangen op alle online aankopen op de site van Nakd! 

Welke smaak zou jij wel willen uitproberen?