Liefde / Relaties
Relaties

Waarom het heerlijk is om in zijn armen in slaap te vallen


Samen met je lief in bed slapen is niet alleen fantastisch omdat jullie in bed van bil kunnen gaan. Het heerlijke is dat je erna kunt knuffelen en tegen ‘m aan kunt slapen. Er is namelijk niets fijner dan in zijn armen in slaap te vallen! 
 
Wanneer je na een lange dag eindelijk je bedje mag opzoeken, ben je dolblij wanneer je hoofd het kussen raakt en je de deken over je heen mag slaan. Toch ligt dat kussen niet zo lekker als je had gehoopt. Wat je daarom maar doet? Je legt je hoofd op je vriends borst en wacht tot hij zijn armen om je heenslaat. Er is namelijk niets fijner dan in de armen van je vriend in slaap te vallen! 
 
Het ligt heerlijk
Wanneer je zijn hoog op zijn schouder legt en een arm over zijn borst slaat, lijkt het net of zijn lichaam perfect aansluit op jouw lichaam. En wanneer hij zijn arm dan ook nog eens om je heen slaat, kun jij wel een winterslaap houden, zo lekker lig je. Jammer alleen dat je vriend op een gegeven moment zijn arm onder je wegtrekt omdat jij de bloedcirculatie tegenhoudt.  

 
Je voelt je veilig 
Of je vriend nu een eersteklas krachtpatser is of dat hij nooit in de sportschool komt, het maakt niet uit. Als zijn armen om jou heen liggen, voel je je veilig. Je hebt het idee dat je de hele wereld aankunt en dat die armen van ‘m alle inbrekers wel tegenhouden. Lekkerder kun je niet in slaap vallen! 
 
Er komt allemaal endorfine vrij 
Als je zo dicht tegen je lief aanligt, voel je je weer helemaal verliefd. Als die liefdeshormonen die dan vrijkomen. Het is sowieso al fijn om zo dicht in de buurt te zijn van degene van wie je houdt, laat staan om dan ook nog eens zo in slaap te vallen.  
 
Hij voelt zich echt de man
Mannen hebben niet altijd meer de broek aan in de relatie. Soms vinden ze dat jammer. Ze houden ervan om het gevoel te hebben dat zij echt de vent zijn. Als jij in zijn armen ligt, krijgt hij dit gevoel weer helemaal. Bovendien vindt hij het ook fijn dat zijn meisje zijn liefje die in zijn armen ligt. 

 
Zo kickt hij je niet uit bed 
Hoe fijn het ook is om samen met je vriend in bed te liggen, het kan soms een ware strijd zijn. Strijd om de dekens en strijd om je plek. Voor je het weet met je het met tien vierkante centimeter doen terwijl je billen ook nog eens bloot liggen. Als je strak tegen hem aanligt in zijn armen, kan hij je niet zomaar het bed uitduwen. En worden de dekens ook nog eens niet gestolen. Jij ligt zo dicht tegen hem aan, dat dat allemaal niet kan. Score! 

Waarom slaap jij zo graag in je vriend zijn armen?