Fashion
Fashion

Waarom een (zonne)bril jouw outfit helemaal afmaakt


Een hippe bril is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de perfect gestylde outfit. Grote nerdy brillen, kleine simpele exemplaren, het kan allemaal. Of je nou voor casual gaat of voor zakelijk, een goede bril maakt iedere outfit af!
 
Veel lady’s onder ons twijfelen vaak over het dragen van een bril en het vinden van de perfecte zonnebril wil ook niet altijd lukken. Staat het wel leuk? Is het niet te nerdy? Nee, zeker niet! Het zijn juist de (zonne)brillen die een outfit tot een mooi geheel maken. No shame en shop jouw favoriete bril!

 
Intelligent
Allereerst staat een bril natuurlijk enorm intelligent en wees nou eerlijk, iedereen wil toch wel een beetje slim overkomen. Dus laat je niet tegenhouden en draag je bril met trots (ook al zitten er niet eens glazen met sterkte in)! Oh en hey, mannen vallen ook als een blok voor slimme dames. In de pocket!
 
Sexy
Vrouwen en intelligentie vormen maar één ding: een overload aan sexyness! Een bril straalt zelfvertrouwen uit, en zelfvertrouwen gaat gepaard met iets sexy’s. Nog iets waar mannen dol op zijn: sexy vrouwen met een boost aan zelfvertrouwen. Snel op doen dus, die bril!
 
Mannen alert
Dus, de conclusie uit bovenstaande punten is: mannen houden van vrouwen met brillen. Reden genoeg om snel jouw favoriete exemplaar aan te schaffen en deze met je mooiste outfit te combineren. Wij garanderen mannen met nekpijn van het omkijken naar jou!

 
Accessoires
Naast dat een bril letterlijk en figuurlijk een eyecatcher is, is het ook nog eens een accessoires die niet meer aan je stash mag ontbreken. Of het nou een grote zonnebril is, of een simpele en kleine bril, het is in ieder geval iets om in huis te moeten hebben!
 
Oneindig veel keuze
Nog een voordeel aan (zonne)brillen: je hebt ze in superveel kleuren, maten en vormen, dus keuze genoeg! Thank God is Charlie Temple op de markt gekomen: een nieuwe website, gespecialiseerd in supermooie maar betaalbare (zonne)brillen, en de keuze is oneindig! Bovendien heb je voor dezelfde prijs van een zonnebril ook een zonnebril op sterkte! Als brillendraagster hoef je dus geen rib uit je lijf meer te betalen voor een zonnebril op sterkte! 
 
Geen make-up
Nog een voordeel aan het dragen van een (zonne)bril: even een dagje door het leven willen gaan met een make-uploos gezicht? Een bril it is! Lekker incognito de straat op en een bril is jouw beste vriend. Zeg maar dag tegen die walletjes!

 
Zonnig
Dat we van de zon een gelukkiger mens worden, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. Nog een goede reden dus om die perfecte zonnebril te dragen voor een goed humeur. Zo lijkt de wereld ook meteen een stuk mooier, achter die gekleurde glazen.
 
Geen dure grappen meer
Leuk hoor, een bril aanschaffen van je halve maandsalaris, maar dat gaat gaan we natuurlijk niet meer doen. Charlie Temple laat zien dat de perfecte bril van topkwaliteit niet duur hoeft te zijn. Op de website vind je de beste (zonne)brillen voor de beste prijs. Daarnaast zijn ze ook nog eens handgemaakt met of zonder sterkte, voor maar 25 euro!

Als kers op de taart heb je voor 38 euro een handgemaakte bril van het mooiste Italiaanse acetaat. En als je zo'n fijne bril vandaag in je winkelmandje gooit, kun je 'm morgen al dragen! Voor de brillendragers onder ons hebben we ook nog ander fijn nieuws: voor dezelfde prijs kun je een zonnebril ook op sterkte krijgen! Een zonnebril op sterkte is vaak erg duur, maar dit euvel is bij Charlie Temple dus helemaal verleden tijd! 


Benieuwd naar de collectie? Klik dan as soon as you can hier en droom weg bij alle exemplaren. Je gaat dit leuk vinden!

Is een (zonne)bril ook niet meer weg te denken uit jouw collectie?