Liefde / Intiem
Intiem

Flikflooien op festivals? Dat doen we het liefst op deze muziek


Aardig wat vitamine D, warm weer en buitenlucht zorgen voor een flinke dosis energie tijdens de zomer. Het is dan ook niet gek dat er flink wordt bewogen, en dan hebben we het niet alleen over dansen en rondjes lopen op festivals. 
 
Vrouwen kleden zich schaars en voelen zich me ontspannen in de zomer. Vooral wanneer we een drankje op hebben, van muziek aan het genieten zijn en omringd worden door flink wat eyecandy zitten wij vrouwen lekker in ons velletje. Het gevolg hiervan is dat wij socialer zijn en mannen reageren natuurlijk maar al te graag op deze prikkels.
 

Populairste muziek
Er bestaat geen bewijs dat we vaker seks hebben in de zomer, maar er zijn redenen genoeg. Wat wel uit onderzoek blijkt, is op welk type muziek dat er op festivals wordt gedraaid het meest wordt geflikflooid. Hier een overzichtje: 
  1. R&B 25%
  2. Dance 22%
  3. Rock 22% 
  4. Indie 11% 
  5. Metal 8% 
  6. Pop 6% 
  7. Rap 1% 
Maar waar wordt er dan het liefst gepaard op een festival? In een tent is de meest populaire plek. Lekker comfortabel op een luchtbedje en erg klef wanneer de hete zon op je wigwam schijnt! Daarna, best cliché, in de auto, niet zo heel bijzonder, maar een prima plek voor op een festivalterrein. Backstage, op een stil plekje of in een danstent zijn opvolgend. Op de laatste plek, wat volgens ons best logisch is, is midden in het publiek. Het lijkt ons niet fijn om met onze blote billen op de aftermovie te staan! 
 
Heb jij weleens seks gehad op een festival?