Jess? onenightstands: Friends with Benefits

Intiem door Jess
Wel de lusten, niet de lasten. Zo zou je een dergelijke friends with benefits-relatie kunnen omschrijven. Vaak heb je maar met een iemand zo’n relatie. Ook Jess heeft er eentje en hij verblijde haar deze week met een telefoontje. 
 
“Ik was deze week lekker op het balkonnetje van mijn appartementje aan het genieten van de zon toen ik een telefoontje kreeg van Marco. Marco is een jongen die ik een aantal jaar geleden heb leren kennen. Hij verblijft het grootste deel van het jaar in het buitenland, maar wanneer hij in Nederland is, spreken we altijd een keertje af. Ook nu wilde hij me laten weten dat hij weer in ons kikkerlandje was en of ik tijd had voor een drankje.” 


De zelfverzekerde man
“Met een drankje bedoelde mijn Marco niets meer of minder dan: ik wil bij je langskomen en je alle hoeken van de kamer laten zien. Zo was onze relatie en we genoten er allebei van. Ik vertelde Marco aan de telefoon dat ik ’s avonds wel tijd had. We hingen op en ik ging als een gek tekeer in mijn huis. Hoewel Marco dan niet mijn vriend was, hoefde hij aan de troep in mijn appartement niet te zien hoe single ik echt was.” 
 
“Ik had amper mezelf en mijn woonkamer gefatsoeneerd of Marco stond al met een fles wijn op de stoep. Hij gaf me charmant een kus op mijn wang en liep naar binnen alsof het zijn eigen woning was. Zijn zelfverzekerdheid is iets wat ik enorm sexy aan hem vond. Hij rommelde vervolgens even in mijn keukenkastjes en haalde twee wijnglazen tevoorschijn. Hoewel hij een half jaar voor het laatst was langs geweest, wist hij nog precies waar alles stond. Vervolgens ontkurkte hij de fles en proostten we op het weerzien.” 

Vertrouwd 
“Toch zeker een uur lang kletsten we bij over ons leven. Marco vertelde dat hij zijn certificaat had gehaald om onbegeleid parachutesprongen te maken en in mijn aangeschoten toestand liet ik hem mij beloven met mij een keer een sprong te wagen. We praatten over van alles en even voelde het alsof hij wel mijn vriend was. Het was zo vertrouwd. Maar nadat we de fles wijn soldaat hadden gemaakt, ging Marco over op dat waarvoor hij toch eigenlijk wel kwam. Hij nam het glas wijn dat ik nog in mijn handen had, voorzichtig van me over en begon me zachtjes in mijn nek te zoenen. Hij wist precies wat ik fijn vond.” 

 
“Binnen no time had ik net zoveel zin in Marco als hij in mij. Marco droeg altijd vrij weinig lagen kleding en binnen no time had ik zijn shirt van zijn lijf getrokken en hem van zijn broek ontdaan. Ook Marco was vrij bedreven met mijn kleding en voor ik het wist lag ik half naakt met hem bovenop me op de bank. Daarna liet hij me alle hoeken van de kamer zien. Het was de beste seks die ik ooit had gehad. Na ons fijne avontuurtje ging Marco er weer vrij snel vandoor. Wel vertelde hij me dat hij nog twee weken in Nederland zou blijven en het graag nog een keer over zou willen doen." 
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.