Tips voor de eerste keer een derde partij tussen de lakens

Intiem door Chiara

 

Elke man droomt ervan, een trio, dit staat bovenaan zijn bucketlist. En stiekem word jij ook wel hitsig van het idee van een derde partij in de slaapkamer. Dus jullie besluiten deze lang gekoesterde fantasie om te toveren in een memory. 

 

 
Jij en je partner zijn al een tijdje samen en het is tijd voor een nieuw experiment. Jullie hebben al een paar verlangens van elkaar vervuld, maar nu is het tijd voor een heel ander level. Na veel gesprekken, discussies en lang nadenken besluiten jullie ervoor te gaan. Een trio staat bovendien bovenaan het verlanglijstje van jullie allebei. Voor jij je aan dit experiment waagt, is het een goed idee om eerst dit artikel te lezen. Sta jij na het lezen hiervan nog steeds achter je spannende keuze? Dan is de volgende stap om wat andere puntjes te verlichten, om jouw eerste ‘sharing is caring experience’ met een gerust hart te kunnen ervaren; 
 
 
 
… Sta op één lijn met je partner, zeg geen ja en amen om hem te pleasen en houd ook rekening met zijn wensen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat jullie jullie gast allebei aantrekkelijk vinden. 
 
… Maak van te voren afspraken met zijn drietjes, wat willen jullie wel of niet? Naast het feit dat jij en je partner op één lijn zitten belangrijk is, is het ook van belang dat jullie met zijn drietjes één lijn vormen. Mag er gezoend worden bijvoorbeeld (voor sommige vrouwen is dit een taboe), zijn sommige lichaamsdelen verboden terrein, moet er van tevoren een waxbeurt ingepland worden? Zo voorkomen jullie ongewenste verrassingen! 
 
Keep it a secret, om vooroordelen te voorkomen is het een goed idee om jullie avontuurtje tussen de slaapkamermuren te houden. 
 
… Geen jaloezie! Dit is geen date of begin van een nieuwe crush. Jullie moeten geen van beide denken dat jullie extra bedpartner concurrentie is. Dit is een fantasie van jullie samen, remember
 
… Al is het niet erg om van tevoren wat sfeer te creëren en een ontspannen gevoel op te wekken. Een lekker wijntje, een goed muziekje, kaarsjes, met z’n drietjes in bad of een beetje kletsen op de bank zorgt ervoor dat de daad wat minder awkward is. 
 
… Heb niet te veel verwachtingen. Die pornofilm is zo fake, ga er maar niet vanuit dat jullie triootje zo zal verlopen. Maak daarom ook geen planningen ‘we doen eerst dit standje en dan…’. Nee! Dat jullie voorafgaand afspreken om iets te drinken is oké, maar daarna zal het allemaal vanzelf gaan. Go with the flow, jullie hebben echt geen handleiding nodig! 
 
… Ken geen schaamte, jij bent echt niet de enige in de slaapkamer die onzeker is over een vetrol. Ook zij zweten peentjes en trekken geen charmant gezicht wanneer ze hun hoogtepunt bereiken. Laat je gaan en geniet! 
 
… Wees eerlijk en open, doe niets tegen je zin en laat merken wat jij wel en niet fijn vindt. Overschrijd je eigen grenzen NOOIT! Hier zul je later spijt van krijgen. 
 

 
… Sluit niemand buiten, verdeel je aandacht. Dit is geen makkie met dubbel zo veel lichaamsdelen op het matras, maar niemand wil zich buiten gesloten voelen. Eventjes puzzelen dus!
 
… Doe het veilig; wisselen van condoom als er van sekspartner wordt gewisseld. Je gezondheid komt echt op nummer één te staan! Mocht je echt geen rubbertjes willen gebruiken, zorg dan voor een geldige doktersverklaring van nummer 3, waarin wordt bewezen dat de persoon in kwestie geen enge ziektes heeft. 
 
Enjoy! An open mind is the key, sta open voor nieuwe sexy ervaringen en wees spontaan. 
 
Heb jij weleens gefantaseerd over een extra bedpartner in jouw slaapkamer?