Zo blijft jouw huid tijdloos mooi

Gezicht door Redactie Ze.nl
 
Als we denken aan ouder worden denken we aan rimpels, kraaienpoten rondom de ogen en mondhoeken en... nog meer rimpels. Al snel gaan we het gevecht aan om die verschrikkelijke lijntjes tegen te gaan. Beter voorkomen dan genezen, toch?
 
Maar wat dacht je van een tijdloze huid? Klinkt niet verkeerd hé en het zal ongetwijfeld talloze vrouwen over de hele wereld motiveren en aanspreken. Daarnaast liegen de cijfers uit een internationaal onderzoek van Olaz er ook niet om: 
 
• 66% vindt dat leeftijd vandaag de dag minder belangrijk is dan het was voor hun moeder.
• 81% geeft aan zich 10 jaar jonger te voelen, ongeacht de huidige leeftijd.
• 56% voelt zich minstens 5 jaar jonger dan hun feitelijke leeftijd.
• 65% vindt dat ze er beter uitzien dan hun moeder op dezelfde leeftijd deed.
 
 
Vandaar dat Olaz vindt dat iedereen tijdloos mooi kan zijn en luidt hun nieuwe visie: BEING AGELESS, WE LOVE IT! En we moeten zeggen, we love it too
 
Anouk Smulders, de nieuwe ambassadrice van Olaz, draagt de Tijdloos Mooi-visie uit in Nederland. De TV-persoonlijkheid bewijst dat tijdloos mooi zijn een keuze is: “Tijdloos mooi zijn - met een beetje hulp van Olaz Regenerist - wie zou er niet voor kiezen? Ik vind het dan ook geweldig om het gezicht te zijn van deze fijne collectie gezichtsverzorgingsproducten van Olaz.”
 
Herstel je huid binnen vijf nachten! 
De Regeneristlijn van Olaz verstevigt en zorgt voor een zichtbaar jongere huid binnen vijf nachten, dankzij de Skin Energizing Technology. Het geeft de vermoeide huid weer een energieke en vitale uitstraling. Dat wil toch iedereen? 
 
Klinkt 'Being ageless' bij jou ook niet als muziek in de oren?