Dit zijn de musthaves voor de herfst

Gezicht door Vrouwen redactie

We worden intens blij van de Beautybox van deze maand: vol met fijne beauty-musthaves! De herfst staat weer voor de deur, wat vaak betekent dat je meer last krijgt van een droge en gevoelige huid. Deze maand zitten er producten in de Beautybox, die voor net dat beetje extra verzorging zorgen, zodat je ook deze maand weer een stralende huid hebt. Here we go!

Curaloe Aloe Vera Skin Toner - € 23,50

Deze crème reinigt poriën en doodt bacterien. Hierdoor is het een natuurlijke gezichtstoner met Aloe Vera, die de huid verfrist en grondig reinigt.

Huygens Le Gommage Visage - € 19,90

Dit is een fijne gezichtsscrub die je een frisse en zachte huid geeft. Het laat je huid stralen zonder dat je huid vettig aanvoelt. De scrub bevat onder anderen groene thee en sesamzaad olie. Breng de crème met roterende bewegingen aan, laat hem een paar minuten intrekken en spoel daarna goed af met water.

Huygens La Creme Visage Supernature - € 27,90

Dit is de perfecte gezichtscrème. Hij zorgt voor hydratatie en geeft je huid een mooie gloed. De crème kan het beste in de ochtend of avond worden aangebracht. Het kan zijn dat je huid de eerste dagen wat geïrriteerd aan voelt, maar na een week gebruiken is je huid aan de crème gewend en zal je resultaat gaan zien.

Vaseline Aloe Soothe Bodylotion Spray - € 7,45

Deze bodylotion hydrateert tot diep in de huid en trekt binnen enkele seconden in. Hierdoor krijg je geen plakkerig gevoel. De spray is gemakkelijk aan te brengen en helpt de droge huid te herstellen.

Hot4You Makeup Brush Cleanser - € 12

Deze brush cleaner maakt je make-up ritueel een stuk makkelijker. Met je make-up kwasten hoef je slechts een paar keer over het zwarte sponsje heen te gaan, en voila. Je kwasten zijn binnen een paar seconden weer schoon!

Wil je ook elke maand gevoed worden met zo'n mooie verrassing? Kijk dan op Beautybox.nl wat je daarvoor moet doen.