Beauty
Beauty

Zo zorg je ervoor dat jouw boobs minder gaan hangen!


Zo mooi als borsten kunnen zijn, zo jammerlijk is het wanneer ze het punt bereiken van hangende theezakjes. Gelukkig zijn daar genoeg handigheidjes voor die wij even voor jullie op een rijtje hebben gezet. Prachtige, ronde boobs gegarandeerd!
 
Jammer genoeg heeft Moeder Natuur besloten bar weinig spieren in borsten te stoppen. Ze bestaan vooral uit klierweefsels en dat zijn nou net niet de beste wapens om de zwaartekracht tegen te gaan. Maar goed, aan de slag! Hier de gouden tips:


Van warm naar koud
Zo’n heerlijke warme douchebeurt is natuurlijk hartstikke lekker, maar draai toch nog even op het eind de kraan naar koud en maak cirkelvormige bewegingen rond je borsten. Doe dit daarna weer met warm water, dan weer met koud, en ga zo maar even door. Het stimuleert de doorbloeding waardoor je huid gladder en strakker zal aanvoelen.

Lekker trainen
Je zult het misschien niet meteen geloven, maar onze boobies worden toch echt op hun plaats gehouden door jawel… Borstspieren! Dus, als wij herhaaldelijk onze borstspieren trainen, dan worden ze groter! En is dat niet precies wat we graag willen? O ja, borstspieroefeningen hebben ook nog eens een liftend effect, yes!
 
Pas op voor UV-stralen
We weten allemaal dat een afdruk van je bikinitopje niet echt een fraai uitzicht is, maar let toch een beetje op met UV-stralen op je borsthuid! Deze stralen kunnen er namelijk voor zorgen dat de huid rondom je borsten snel beschadigt en dit kan weer voor flink wat rimpeltjes zorgen!
 
De juiste beha
Een beha die iets te klein is, knelt het borstweefsel af, terwijl een te grote beha juist geen ondersteuning biedt. The key voor perfecte, niet hangende borsten is het dragen van de juiste beha. Laat je opmeten in een lingeriezaak en investeer toch maar wat meer centjes in een goede beha, je moet er wat voor over hebben!


Val niet te snel af
Wanneer je een beetje aan de zware kant bent, kan gewichtsverlies natuurlijk heel gezond voor je zijn. Let alleen wel op dat je niet te snel afvalt. Borsten moeten namelijk de tijd hebben om zich aan te kunnen passen. Krijgen ze dit niet, dan gaat de overtollige huid hangen met als resultaat: borsten als theezakjes. Dat willen we niet!
 
Geen sigaretten meer!
Misschien voor de hand liggend, maar toch echt ook dé grote tip: een jong uitziende huid gaat niet gepaard met roken, too bad! Het ondersteunend vermogen van je huid gaat verloren door roken waardoor je dus regelrechte theezakjes krijgt. Dus de keuze is geheel aan jou: hangende boobs of roken.
 
Moisturize die borsten!
De gouden tip tegen een verouderde huid: lekker insmeren die borsten! Regelmatig een lotion aanbrengen of een andere moisturizer helpt het gebrek aan vocht en een gebrek aan vocht kan de elasticiteit van je huid aantasten. Lekker smeren dus!
 
Weet jij nog een gouden tip voor volle, ronde en stevige boobies?