Waarom heeft hij nog contact met zijn ex?

Relaties door Fadak
Ze bellen elkaar op, kletsen gezellig bij, spreken samen af en hij heeft nog steeds foto’s van hun tweeën. Je lover en zijn ex. Je begrijpt maar niet waarom ze nog steeds contact met elkaar hebben. Het is toch niet voor niks zijn ex? 
 
Je wilt er ook niet teveel van zeggen en al helemaal niet laten blijken dat je stik jaloers bent, want dan push je hem alleen maar meer van je af. En dat is niet de bedoeling! Hij wilt niet voortdurend het idee hebben dat hij zich voor jou moet verantwoorden. 
 
 
Zit jij constant met de vraag in je hoofd waarom ze nog contact met elkaar hebben? Dit zijn de redenen waarom: 
 
1. Ze waren beste maatjes voordat ze een relatie met elkaar aangingen. En nadat ze weer uit elkaar zijn gegaan, gaven ze nog wel om elkaar.. maar dan op een vriendschappelijke manier. 
 
2. Ondanks dat hij wel over haar heen is, vindt hij het moeilijk om haar volledig los te laten na hun lange relatie en alle dingen die zij samen hebben meegemaakt. 
 
3. Oei, hij vindt haar nog steeds leuk en voelt zich nog steeds aangetrokken tot haar. Pijnlijk! 
 
4. Hij kan niet over haar heen komen en daarom heel simpel het contact niet meer haar verbreken. 
 
 
5. Als zij dezelfde vriendengroep hebben, is het lastig dat ze elkaar niet meer zien of spreken. Ze worden nog steeds allebei uitgenodigd voor ieder feestje en verjaardag, of ze het leuk vinden of niet. No choice! 
 
Hoe lastig het ook is dat hij nog contact heeft met zijn ex: hij heeft uiteindelijk voor jou gekozen. You are in, she's out. Ze is niet voor niets zijn ex.