Seks & relaties / Relaties
Relaties

De fases die je doorstaat wanneer je ex een ander heeft


Jij bent echt helemaal over je ex heen. Hem ooit terugnemen? De gedachte alleen al geeft je rillingen! Maar wanneer je hoort dat hij een ander heeft, krijg je toch een rotgevoel. Dit zijn de fases waar je op dat moment doorheen gaat. 
 
Je mist hem niet, je denkt niet meer aan hem en geniet zelfs van je leven als single lady. Maar wanneer je het nieuwtje hoort dat je ex is gespot met een ander, doet het toch pijn. Dat nare gevoel in je onderbuik is niet te verklaren, je was toch over hem heen? Geloof ons, jij bent niet de enige die een tikkeltje paranoïde wordt wanneer jouw ex-lover een ander meisje aan zijn zijde heeft. Zijn nieuwe chick heeft toch iets wat een tijdje van jou is geweest. En dat is moeilijk te bevatten. Daarom zijn deze fases voor elk meisje waarvan haar ex een nieuwe vlam heeft, heel herkenbaar;  
 
… Het begint allemaal met de roddel. Tijdens jullie wekelijkse wijnavond vertelt één van je vriendinnen dat de vriend van de broer van haar klasgenoot jouw ex-vriend heeft gespot in de bioscoop met een meisje. 
 
… Je stelt jezelf gerust met de gedachte dat het zijn zusje was en anders was het toch maar een date. Niets om je zorgen over te maken! 
 
… Vervolgens duik je achter je computer en verander jij in Sherlock. Jij MOET erachter komen of die rumor waar is. 
 

… Als jouw vriendin gelijk blijkt te hebben verkeer je in een shock. Wie, wat, wanneer en vooral WAAROM heeft hij nu al behoefte aan een ander? Jij had gehoopt dat hij nooit over jou heen zou komen. 

… Sherlock 2.0 is geboren, jij wilt antwoorden! Hoe heet ze, hoe oud is ze, wat doet ze in het dagelijks leven en vooral... Hoe ziet ze eruit? 
 
… Je vergelijkt jezelf met haar. Jouw haar krult VEEL mooier en zij mag dan wel vollere lippen hebben, die zijn sowieso fake
 
… Hoezo geobsedeerd met haar? Je kijkt alleen of ze al iets nieuws heeft gepost op Facebook en hebt haar Instagram pas drie keer doorgelopen. Oh en haar relatiestatus is nog niet veranderd! 
 
… De ontkenningsfase, het doet je niets. Echt niet! Zij zal binnenkort toch wel op hem uitgekeken zijn. Toch?!
 
… Totdat je weer een keer te diep in het glaasje hebt gekeken en begint te twijfelen. Hij was toch wel heel erg leuk en jullie hadden het zo goed samen. Waarom moet zij het nu verpesten? 
 
… Als hij toe is aan iemand anders ben jij dat ook! Je Tinder account is weer geactiveerd en je gooit jezelf weer op de markt. Binnen no time heb jij een paar dates te pakken. 
 
… Al die aandacht is wel leuk, maar… Het is pure tijdsverspilling. So what dat hij een nieuwe vlam heeft? Jouw prins op het witte paard komt wel wanneer de tijd rijp is! Jij kan eventjes dramavrij leven! 

 
… Tot slot accepteer je het feit dat zij een beetje jouw plek heeft ingenomen. Jullie maakten elkaar niet meer gelukkig en zij hem wel. Dat is alleen maar fijn voor hen! Jouw geluk staat vast om de hoek. En tot die tijd geniet jij lekker van je leven als single!
 
Zijn deze fases ook herkenbaar voor jou?