Beauty / Gezicht
Gezicht

Bespaar een hoop tijd met deze handige beauty hacks

Al heb jij je de night before voorgenomen om echt niet meer te gaan snoozen, jij drukt je wekker 's ochtends toch voor de vijfde keer uit. Nu heb je weer geen tijd om jezelf te fatsoeneren. Maar met deze beauty hacks kom jij toch mooi voor de dag! 

Je hebt je verslapen, bent schuldig aan veelzijdig snoozen of hebt je wekker simpelweg niet gehoord. Met als gevolg dat jij enorm veel tijd tekort komt. Je sprint naar de douche om vervolgens je tanden te poetsen, je haren te wassen en je benen te scheren. En dit allemaal tegelijkertijd. Dat jij te laat (en met het verkeerde been) uit je bed bent gestapt, wil natuurlijk niet zeggen dat jij er ook nog eens als een zombie bij moet lopen vandaag. Kosten wat het kost zal jij op werk verschijnen met een fris en fruitig koppie. Je moet ten slotte wel indruk maken op die hotte collega. Dan maar haasten… Of toch niet? Snooze nog maar een keertje zonder je schuldig te voelen en draai je nog maar lekker een keer om. Want met deze beauty hacks maak jij je ochtenden een stuk makkelijker en minder haastig voor jezelf.
 
 
… Leg alles een dag van te voren klaar, zodat jij de volgende morgen niet hoeft te zoeken naar dat ene rokje, die matte lippenstift of je haarborstel. 
 
… Vlecht je haar voordat je gaat slapen, zodat jij de volgende ochtend geen klitten hebt. Haal je borstel zonder moeite door je lokken. 
 
… Als jij in de avond uit de douche stapt, kun je jouw haar verzorgen met een goed product. Doe je haar in een knotje en het zal er de volgende ochtend mooi verzorgd uitzien! 
 
… Heb jij ‘s avonds wel tijd om je haar in model te brengen? Slaap dan met een haarnetje, zodat jouw haar de volgende ochtend nog perfect zit. 
 
… Gebruik leave in conditioner in plaats van normale, zodat jij je haar niet hoeft uit te spoelen. En je hoeft natuurlijk niets meer in je haar te doen hierna! 
 
… Wil jij heel graag de show stelen, maar heb je echt geen tijd om je haar te doen? Maak twee vlechten en ga hier met je stijltang overheen. Hallo knappe krullenbol! 
 
… Alleen in het bezit van een krultang? Maak een hoge paardenstaart en krul alleen de uiteinden van je lokken. Zo zit jouw curly hair ook on fleek
 
… Geen tijd om je haar te wassen? Gebruik dan een beetje droogshampoo. Door dit op je haarwortels te sprayen neem je op een snelle manier afscheid van je vette coupe.
 
… Droog je haar met een oud T-shirt in plaats van een baddoek. Je haar droogt sneller en het is gezonder voor jouw lokken. Twee vliegen in één klap! 
 
...Een knot is natuurlijk ook tijdbesparend. Heb je net een perfecte knot gemaakt en springen er wat kleine haartjes tussenuit? Spuit dan wat haarspray op een tandenborstel en kam die haartjes glad! 
 
… Neem je make-uptasje mee in de trein, metro, bus of tram als jij echt niet met een blote billen gezicht op je werk aan wilt komen. 
 
 
… Ben jij uitgeschoten met je mascara, eyeliner of lipstick? Jij hoeft je make-up echt niet helemaal opnieuw aan te brengen. Met een klein beetje concealer en een wattenstaafje werk jij die nare vegen heel snel weg! 
 
… Heb je echt geen tijd voor make-up en wil jij toch een beetje kleur op je gezicht? Gebruik BB-crème voor een fris koppie met een klein tintje! En je oneffenheden zijn ook nergens meer te bekennen… 
 
… Wil jij perse nagellak op? Laat je nagels snel drogen door je vingers in een ijskoud badje te dopen. 
 
Welke beauty hacks gebruik jij vaak als je haast hebt?