Beauty
Beauty

Nagellakverslaving? Dan herken je dit vast

Of je nu altijd rondloopt met gelakte nagels of af en toe, iedere vrouw heeft wel een mooie verzameling nagellakjes in huis. Ben jij iemand die haar nagels altijd voorzien heeft van een mooi kleurtje? Dan herken je deze dingen vast! 
 
Tijdens een vriendinnenavond worden de lakjes al snel tevoorschijn getoverd en wanneer je een feestje hebt, ben je al snel geneigd om je nagels in een gepaste kleur te lakken. Nagellak is bijna niet weg te denken uit een vrouw haar leven. Heb jij een ware nagellakverslaving? Dan vind je jezelf vast terug in deze dingen: 
 
Het is rustgevend 
Wanneer jij even tot rust wilt komen, kan het je al helpen om een potje 020 tevoorschijn te toveren en nauwkeurig je nagels in te kwasten. Gefocust probeer jij je nagelriem en je huid niet mee te nemen. Basecoat, nagellak en topcoat. Na dit ritueel ben je helemaal uitgerust. Én je hebt mooie nagels. 
 
 
Je voelt je kaal zonder nagellak
Elke vrouw ziet haar nagels het liefst zo mooi mogelijk en weet dat de nagels hiervoor soms even moeten luchten. Met een gevoel dat je rondloopt in alleen je ondergoed, haal je je nagellak eraf en loop je even rond met blote nagels. Maar ook echt niet langer dan nodig is. 
 
Je moet altijd plassen wanneer je nagels nog nat zijn
Hoewel jij voor je lakritueel keurig naar de wc gaat, weet jij het altijd voor elkaar te krijgen te moeten zodra je je nagels nét hebt gelakt. Voorzichtig als maar kan, probeer jij je gulp los te krijgen. Maar voor je het weet heb je een veeg door je semi natte nagellak zitten. Fijn… 
 
Je hebt een respectabele verzameling nagellakjes 
Wanneer vriendinnen voor dat ene feestje eerst bij jou langskomen en ze nog geen kleurtje op hun nagels hebben, mogen ze best wel even in jouw schatkist grabbelen. Want zo staat jouw nagellak doos bekend: als de schatkist. 
 
 
Nooit winkel verlaten zonder nieuw lakje 
Als je ook maar even in een drogist loopt, verlaat je de winkel altijd met een nieuw lakje. In de winkel kun je de sirenenzang van al die leuke kleurtjes gewoon niet weerstaan. Even kijken dan. En we weten allemaal wat er gebeurt als je ‘even gaat kijken’.  
 
Je experimenteert veel
Jij hebt geëxperimenteerd met allerlei verschillende nagellaktechniekjes. Marble nails, French Manicure, you name it, jij hebt het wel geprobeerd. En hoewel sommige manieren niets voor jou waren, kijk je maar wat graag tutorials. 

 
100 nieuwe kleuren nagellak 
Zoals elke nagellakliefhebber weet jij dat je nooit genoeg kleurtjes kunt hebben. Ook HEMA snapt dit en komt met 100 (!) nieuwe kleuren nagellak! Maar het geluk houdt hier niet op. De nieuwe nagellak heeft een verbeterde kleurintensiteit, verbeterde houdbaarheid en meer glans. Door het brede kwastje is de lak bovendien ook nog eens beter op te brengen! Op de website van HEMA kun je alle lakjes bewonderen en natuurlijk ook bestellen! Ook komt HEMA met een nieuwe long lasting top coat. Deze geeft je lak een mooie glans en je kleurtje blijft veel langer goed zitten! 

De 100 kleurenkiezer app
De HEMA Beauty collectie bestaat uit maar liefst 100 verschillende kleuren nagellak, waardoor er ongetwijfeld altijd een perfecte tussen zit. Maar voor welke ga je nu? Met de 100 kleurenkiezer app krijg jij kleuradvies op maat! Je kunt de applicatie openen via 100kleurenkiezer.hema.nl op je telefoon. Maak of upload een foto en schuif met je vinger naar de kleur die je zoekt. Zodra er een match is gevonden, krijg je direct een optie uit de HEMA Beauty nagellakcollectie, inclusief de naam van de kleur. Ideaal!