Try something new & be suprised met de nieuwe Beautybox!

Beauty door Fadak

Iedere vrouw houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen en van verassingen. En laat de Beautybox van november nou net het thema “Try something new & suprise” hebben. Tijdens de unboxing ontdekte we producten waar we nog nooit van gehoord hadden!

In de Beautybox van november zitten producten die een tikkeltje anders zijn dan normaal en waar we het bestaan nog niet eens van kenden. Maar we staan er natuurlijk altijd open voor om nieuwe producten te testen. En wat het deze maand nog meer speciaal maakt is dat er in iedere Beautybox nog vier verrassingsproducten in zitten die per box anders zijn. Ben jij benieuwd naar wat voor heerlijke samenstelling van producten het Beautybox-team dit keer heeft gemaakt? Kijk dan snel verder!

MANE ’N TAIL SHAMPOO & CONDITIONER (TRAVEL SIZE) - €11,60

Paardenshampoo gebruiken voor je eigen haar? Ja, we snappen dat dit misschien een beetje weird klinkt, maar het werkt echt! Paardeneigenaren zijn het zelf gaan gebruiken en het leidde al snel tot positieve resultaten. Het is hèt geheim onder beauty fans voor meer glans en vollere lokken. Maar ook de welbekende stijlicoon Kim Kardashian is er al een tijd bekend mee! En ook wij gaan er vanaf nu kennis mee maken. Kom maar op met die perfecte coupe.

LOOKX EYELINER NR.18 MIRACLE NUDE - €17,65

Een nieuwe eyeliner is natuurlijk altijd welkom. Alleen deze is eyeliner is iets anders, normaal zijn we een zwarte kleur gewend, maar de Beautybox heeft ons verrast met een nude one. Je kunt een nude eyeliner het beste aanbrengen op je waterlijn en in je ooghoeken. Je ogen lijken hierdoor groter en je creëert een stralender blik. De eyeliner bevat een hoge pigmentatie, creamy textuur en een ingebouwde puntenslijper. De eyeliner blijft minstens 14 uur zitten, ideaal!

TRIND EXTRA MOISTURIZING CUTICLE CREAM - €7,17

De koude dagen zijn aangebroken en dit zorgt voor een aantal vervelende kwaaltjes. Pluis haar, droge huid, droge lippen, droge handen en zelfs onze nagelriemen hebben dan verzorging nodig. Ulgh! Thank God dat deze Beautybox een speciale crème voor nagelriemen bevat. Wij moeten eerlijk zeggen dat we niet wisten dat hier speciale verzorging voor is, maar we zijn er wel heel blij mee! De Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream zorgt voor een verzachtend effect en voorkomt uitdroging van de nagelriemen.

SUPRISE PRODUCTS!

In iedere box zitten er ook nog eens vier extra variërende producten. Wat deze producten zijn, is een totale verrassing. En aangezien het bijna Sinterklaas is, komen we zo al helemaal in de sfeer. Wij hebben onze suprise al gehad, yay!

Wil jij deze Beautybox ook ontvangen? Je kunt hem hier bestellen voor 14,95!

Ga jij deze unieke unieke Beautybox bestellen?