Lifestyle / Wonen
Wonen

Waarom boeken perfecte woonaccessoires zijn

Vooral nu het kouder wordt is er niets fijner dan helemaal opgekruld met een warm dekentje en een goed boek te chillen. Maar boeken dienen niet alleen voor heerlijk tijdverdrijf in de koude periodes, het zijn perfecte woonaccessoires!

 

 

 

Hoe heerlijk is het om eventjes in een andere wereld te betreden? Het moment dat jij de eerste zin van een goed verhaal leest, ben jij helemaal weg. Voor veel vrouwen is lezen dan ook het perfecte rustmomentje. En tijdens deze koude, regenachtige dagen doen we dan ook niets liever. Of we nu lezen in bad, bed, op de bank of in een zachte stoel… Dat maakt niet uit. Zolang we maar heel lang en heel veel boeken kunnen lezen! Sommige vrouwen onder ons hebben een hele collectie boeken thuis. En anderen lenen liever een boek, omdat ze er na één keer lezen toch niets meer aan hebben. Maar of je nu een volle boekenkast hebt of jouw leesvoer wekelijks terug brengt naar de bibliotheek, boeken staan gewoon heel erg leuk in huis als decoratie. Hierom zijn boeken de perfecte accessoires voor in huis!
 
 
… Magazines, fancy covers, leren materiaal, groot, klein, gouden letters… Boeken zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. De opties zijn eindeloos. 
 
… Boeken zullen ALTIJD in de mode zijn. Aangezien mensen al 4000 jaar lezen, zullen boeken in tegenstelling van vele andere accessoires altijd fancy blijven.
 
… Je bepaalt zelf hoeveel je er aan uitgeeft. Je kunt natuurlijk naar een boekenwinkel in de stad gaan, maar je hebt ook heel veel markten en braderietjes waar jij boeken kunt scoren voor een prikkie. 
 
… Boeken zijn functioneel. Heb jij zin in een goed verhaal, wil jij iets weten over een bepaalde cultuur of ben je op zoek naar een leuk recept voor een etentje? Blader jij maar snel door één van je boeken. 
 
 
… Daarom kun je er net als kaarsen, nooit te veel van hebben. Hoe vet is het om een persoonlijke bibliotheek te hebben? 
 
… Je kunt boeken uitkiezen per seizoen of gelegenheid. Tijdens kerst show jij de mooiste kerstboeken en in de zomer juist fleurige covers
 
… Je kunt jouw persoonlijkheid niet beter tonen, dan via jouw favoriete boeken. Daarnaast staat het heel erg fancy, een tikkeltje vintage, maar vooral heel erg slim! 
 
Heb jij thuis veel boeken?