Seks & relaties / Seks
Seks

Dit herkennen alleen vrouwen met een hoog libido

 

De meeste vrouwen houden het bij een paar keer per week. Maar jij ligt het liefst 24/7 met je lover tussen de lakens. En dan niet om te slapen of kroelen. Jij kan er ook niets aan doen, jouw enorme libido moet nu eenmaal worden gevoed! 

 

 
Het lijkt wel alsof mannen altijd en alleen maar aan seks kunnen denken. Ze kunnen elk onderwerp dan ook een vies tintje geven. Om nog maar te zwijgen over hun enorme lust. Dat mannen altijd zin hebben in een vrijpartij is natuurlijk algemeen bekend. En de meeste vrouwen klagen erover, maar jij droomt er juist van om een man tegen het lijf te lopen die jou kan handelen. Want bij jou is het vaak het tegenovergestelde. Mannen vinden juist dat jij er wel pap van lust! En dat doe je ook, want het liefste vrij jij elke dag te sterren van de hemel. Jij kunt er nu eenmaal niets aan doen dat jouw libido wat hoger ligt dan bij vrouwen in het algemeen. 
 

Jij kunt het niet helpen dat... 
 
… Je (nieuwe) lover jouw sexdrive, vooral aan het begin, helemaal geweldig vindt. Net zoals jij geen genoeg van hem kan krijgen, kan hij ook niet van jou afblijven. 
 
… Jij neemt (bijna) altijd het voortouw, of het nu een stout sms'je is, een ondeugende blik of dat je hem bespringt… Jij maakt best vaak de eerste move die leidt naar een spannende workout. 
 
… Jouw halve garderobe bestaat uit spannende lingeriesetjes. Van korsetten tot stockings, bustiers tot leren pakjes... Je voelt je nu eenmaal on top wanneer jij een verleidend outfitje aantrekt. 
 
… Zelfs jouw (seks)partner slaat jouw avances af en toe af. Hij houdt het soms gewoon niet meer bij. Wat heb jij een energie zeg!  
 
… Maar dit is voor jou geen probleem, want ook jouw nachtkastje verraadt wat voor stoeipoes jij bent. Jij bent absoluut niet vies van een speeltje. Je hebt ze namelijk in alle soorten, vormen, maten, kleuren en materialen. 
 
… In de auto, op het balkon, in het bos, op het strand, in de club… Het maakt niet uit waar jij bent, jij bent altijd wel in voor een avontuurtje (en hebt dan ook al wat speciale plekjes op jouw lijstje staan). 
 
… Als vrouwen zeggen ‘mannen denken alleen maar aan seks’, denk jij bij jezelf ‘ze moesten eens weten’... Jij kan heel de dag vrolijk zijn door te denken aan je hete sessie van afgelopen nacht. Om nog maar te zwijgen over de fantasietjes over wat er straks gebeurt wanneer jij thuis komt… 
 
… Hoezo chocola/shoppen/serie kijken is beter dan seks? Jij kan je hier echt niet in vinden. Wat wel beter is dan seks is een pot Nutella combineren met jouw favoriete activiteit…. 
 
 
Fifty Shades of Grey vind jij zo overrated.. Jij kan echt niet begrijpen wat vrouwen hier zo hot aan vinden. Jij hebt al lang geëxperimenteerd in de slaapkamer. Sterker nog; jij hebt alle standjes in jouw kamasutra-bijbel (wel tig keer) uitgeprobeerd!
 
… Hoofdpijn, een griepje of een gebroken been? Jij vindt wel een manier om nog van elkaars lichaam te kunnen genieten. Seks is voor jou juist het allerbeste medicijn! 
 
… Jij herkent je volledig in Samantha Jones (SATC). Jij krijgt never nooit genoeg van seks en praat het liefst over niets anders. Jij wordt nu eenmaal dolgelukkig van seks! 
 
Ben jij toevallig de Samantha in jouw vriendinnengroep?