Jess? onenightstands: Een relatie

Intiem door Jess
Er bestaat een vooroordeel over mensen die aan onenightstands doen, namelijk dat ze zich niet willen binden of dat ze bang zijn voor relaties, maar dat geldt niet voor onze Jess. Zij heeft de ware simpelweg nog niet ontmoet. 
 
“Mijn vriendinnen weten hoe ik ben en dat ik het fijn vindt om seks te hebben. Wie vindt dat nu niet? Ja, ik heb momenteel geen vaste partner die mijn behoeftes kan bevredigen, maar dat betekent niet dat ik alleen maar de lusten wil en niet de lasten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt wel geniet van mijn vrijgezellen bestaan, maar inmiddels sta ik wel meer open voor een relatie. De juiste ben ik alleen nog niet tegengekomen, maar bindingsangst heb ik niet.” 

 
Relaties 
“Mijn langste relatie is al lang geleden. Die eindigde toen ik 23 jaar was. We waren 6 jaar samen geweest. Had ik verwacht nu nog single te zijn? Nee. Vind ik dat erg? Ook niet. Ik had na mijn eerste liefde nog een relatie van 2 jaar gehad, maar deze strandde ook. Hoewel ik met mijn laatste ex minder lang samen was dan met mijn eerste, was deze relatie veel beter. Ik wist een beetje wat ik wilde in een relatie, maar ook wat ik wilde tussen de lakens.” 
 
“Tijdens een onenightstand is het hartstikke spannend om de lakens te delen met een vreemde, maar ook seks binnen een relatie kende z’n voordelen. Meer voordelen zelfs dan een onenightstand. Mijn ex wist precies wat ik wilde in bed en deed dat ook. Naast dat we diepgaande gesprekken met elkaar konden voeren en we elkaar vertrouwden in alles, hadden we de meest fantastische seks. Seks die je niet met een onenightstand kunt hebben.” 
 
Spannende plekken 
“Wat was ik toch verliefd op mijn ex. Ik kon mijn handen niet van hem afhouden en hij van mij. Wat ik met hem deed, zou ik nooit met een vreemde willen of kunnen doen. Ik weet nog goed dat we gingen picknicken in het park. We waren het meest verliefde stelletje dat je ooit had gezien. Maar nadat we alles hadden opgegeten, werden we hongerig naar elkaar. We hadden zo’n zin in elkaar, maar het duurde ons eigenlijk te lang om naar een van onze huizen te gaan.” 

 
“We hadden zo’n zin in elkaar dat we besloten een rustig plekje op te zoeken. Ik had nooit verwacht dat ik het zou doen, maar voor we het wisten zaten we in de bosjes te vozen. En daar beleef het niet bij. Onze handen gleden over elkaars lichaam en ik had, hoe handig, een jurkje aan die dag. Zijn hand gleed onder mijn jurkje en voor ik het wist, waren we het aan het doen in de struiken. Als ik eraan terug denk, vraag ik me weleens af wat ik wel niet dacht, we hadden wel betrapt kunnen worden. Maar daar dacht ik toen niet aan. We hadden fantastische seks en zelfs nu, nu onze relatie al een tijd voorbij is, denk ik er met zoete herinneringen aan terug.”  
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.