Seks & relaties / Relaties
Relaties

Als hij deze verschijnselen toont gaat hij waarschijnlijk vreemd

 

Het doet ongelofelijk veel pijn en breekt jouw vertrouwen in elke man; bedrogen worden. Helaas overkomt het heel veel vrouwen, dus heb jij al een klein (of groot) vermoeden? Deze signalen wijzen erop dat jouw partner buiten de deur eet. 

 

 
Jij hebt al tijdje het gevoel dat jouw partner niet helemaal eerlijk is tegen je. Natuurlijk moet je er niet meteen vanuit gaan dat hij schuldig is aan overspel, maar het zou een optie kunnen zijn. Niet dat hij dit ooit zou toegeven, vreemdgangers staan niet bepaald bekend om hun eerlijkheid. En eerlijkheid duurt sowieso het langst. Daarom kun je maar beter Sherlock uithangen, want als jouw vermoedens blijken te kloppen, heb je in ieder geval genoeg tijd gehad om je mentaal voor te bereiden op het verdriet (lees 500 potten Nutella en 200 bakken Ben & Jerry's inslaan). En erg geshockeerd zul je ook niet meer zijn als jij deze signalen bij je partner herkent; 
 
 
… Hij beschuldigt jou van vreemdgaan en 100 andere dingen die jij niet hebt gedaan. Vreemdgangers doen dit simpelweg om zichzelf minder schuldig te voelen. 
 
… Het lijkt wel alsof hij is vastgeplakt aan zijn telefoon, hij is constant aan het appen. Hij wordt zelfs gelukkiger van zijn mobiele speeltje dan van zijn joystick
 
… Maar wanneer jij bij zijn smartphone in de buurt komt merk jij hij nerveus wordt. Hij legt zijn telefoon omgedraaid op de tafel, houdt zijn schermpje alleen naar zijn eigen gezicht gericht en als jij zijn telefoon wil lenen is hij eerst nog even 10 minuten bezig. 
 
… Jij wist niet dat mannen ook last hebben van moodswings, tot de laatste tijd. Het ene moment is hij super cute en het andere moment is hij niet te genieten. 
 
… Tijd is ineens heel kostbaar voor hem. Hij spendeert steeds minder vrije tijd met jou en als jullie dan al hebben afgesproken zegt hij vaak last minute af.
 
… Bellen, appen, sms'jes sturen… Het heeft allemaal geen zin. Jouw lover is altijd onbereikbaar. Hij is onverklaarbaar veel aan het werk, in de sportschool of met zijn vrienden. 
 
… Wanneer jij hem vraagt waar hij is geweest geeft hij wel een heel gedetailleerd antwoord. Uhm… Jij vroeg alleen waar hij was. Niet met wie, hoe laat en wat hij er deed… 
 
… Hij geeft ineens (weer) heel erg om zijn uiterlijk. Zijn garderobe is ineens gevuld met een berg nieuwe kleding, hij heeft een nieuwe parfum en gaat wekelijks naar de kapper. 
 
… Jullie zijn steeds minder intiem. Het lijkt wel alsof hij geen behoefte heeft aan knuffelen, kusjes en zijn lust is al helemaal verdwenen. Zelfs wanneer jij hem bespringt duwt hij je bij wijze van spreken nog van zich af.
 
 
… Als hij altijd de fantasie heeft gehad om jou een keer vast te binden en hij herinnerde je hier elke dag aan, zal hij dit nu niet meer doen. Al zijn verlangens zijn ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. 
 
… Hij heeft ineens een nieuwe vriend, Bob, die hem wel heel vaak appt, belt en ziet. Het gekke is dat hij het altijd over Bob heeft, maar jij hem nog nooit in levende lijve hebt gezien. 
 
… In het geval dat jij de andere partij kent, heeft hij het uit het niets heel vaak over haar. Met name om jou ervan te overtuigen dat er niets gaande is tussen hen. 
 
… Als jij vraagt of hij je bedriegt reageert hij heel boos en voelt hij zich beledigd. Hij kan niet begrijpen hoe jij hier bij komt en hij verandert na zijn woede-uitbarsting heel snel van onderwerp. 
 
… Zijn hele dagelijkse patroon is drastisch veranderd. Jij herkent je partner bijna niet meer terug. Hij is ook intens gelukkig zonder reden en heeft weer helemaal zin in het leven. Je weet precies waar hij die dosis energie aan te danken heeft… 
 
Ben jij weleens bedrogen?