Lifestyle / Eten
Eten

Dit is de meest fancy McFlurry ooit!

 

Al van kleins af aan associëren wij de grote gele M met een blij gevoel. Ons geluk kon niet op als onze ouders ons verrasten met een klein doosje geluk. Ook nu worden we erg happy van de lovely meals die de bekendste keten ons aanbiedt. 

 

 
McDonald’s geeft ons nostalgische gevoelens, denk maar aan het doosje geluk (lees Happy Meal) die jij kreeg op je verjaardag of na een dagje uit. Maar nu we een stukje ouder zijn, kan McDonald’s eigenlijk altijd! Even een heerlijke burger halen na een lange werkdag, of langs de McDrive voor een McFlurry om je zoete trek te stillen.
 

Nee, bij McDonald’s denken we niet meteen aan amuses, verschillende wijnen bij elke gang en culinaire hoogstandjes. Maar niets is onmogelijk… Daarom heeft onze favoriete en meest beroemde foodketen een campagne opgericht waar de herkomst van de ingrediënten van onze favoriete lekkernijen in beeld worden gebracht. Dit door middel van de Food Docuserie waar in iedere aflevering een andere topkok wordt uitgedaagd. Wat voor haute cuisine zouden deze toppertjes kunnen brouwen met de ingrediënten van iconische McDonald's producten? 
 
In aflevering drie staat DE wereldberoemde McFlurry in de schijnwerpers. Meesterpatissier Hidde den Brabander, die Parkheuvel, de Librije en andere top restaurants en hotels op zijn naam heeft staan, gaat met de ingrediënten die in het heerlijke ijsje zitten aan de slag. Naast deze ongekende smaakmakers mag Hidde zelf nog drie ingrediënten naar keuze toevoegen. Ben jij benieuwd naar hoe deze culinaire grootheid de McFlurry tot een chique hoogstandje brengt? Check dan gauw deze aflevering van de food docuserie; 
 
 

Ben jij al aan het watertanden?