Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Beleef de ultieme Halloweensfeer met een overnachting in Dracula?s kasteel


Er zijn veel manieren om Halloween te vieren. Misschien heb jij wel een verkleedfeestje op de planning staan of ga je met een stel vrienden naar haunted houses. Maar als jij 31 oktober nog vrij hebt, is dit de perfecte horroractiviteit. 

Ben jij een echte griezelaar en is Halloween jouw favoriete dag in het jaar? Kan jij niet wachten om haunted houses te betreden en de meest enge figuren tegen te komen? Krijg jij een enorme boost van horrorfilms en kan het voor jou niet eng genoeg? Dan wil jij je grenzen vast verleggen! 
 
 
The real deal
Wat dacht je van een overnachting in een doodskist die midden in een oud scary kasteel staat? En niet zomaar een kasteel… Bran Castle is de nieuwe Airbnb die gevestigd is in Transylvania en is volledig geïnspireerd op Vlads verblijfplaats in het befaamde boek van Bram Stoker. Dit boek gaat over Vlad the Impaler en is gebaseerd op de echte Graaf Dracula die leefde in Roemenië van 1431 - 1476.
 
 
Overnacht tussen de vampieren
En jij kunt een overnachting in Bran Castle winnen! Op Halloween zullen namelijk twee (on)gelukkige gasten opgehaald worden in een paardenkoets om precies zo te overnachten als in het boek wordt omschreven. Vervolgens zullen zij geëntertaind worden door kippenvel veroorzakende legendes over vampieren. Aansluitend kunnen zij genieten in de grote eetzaal van traditioneel vampierenvoer. En dan… lekker slapen in de fluweel beklede doodskist. Ja, er is wel nagedacht over comfort! Er zitten wel een paar regels verbonden aan dit verblijf; 
 
... Je mag geen knoflook geurende accessoires meenemen
... Zilveren juwelen zijn streng verboden
... Hetzelfde geldt voor gelovige symbolen
... Als je klaar bent met eten, leg je bestek dan niet neer in een kruisvorm
... Kijk uit voor vleermuizen in de kasteeltoren
... Blaas alle kaarsen uit voor je je kist betreedt 
... Laat geen zonlicht binnen, houd de gordijnen dicht 
... Maak geen foto’s in spiegels
... Tot slot; kijk uit voor vampieren 
 
 
Lijkt jou dit de ultieme overnachting met je liefje of BFF (zij is natuurlijk ook gewoon jouw partner)? Dan kan jij je hier opgegeven. 
 
Zou jij hier willen overnachten?