Sarcastische meisjes zijn de allerbeste vriendinnen ooit

Vrije tijd door Fadak

Sarcasme, het zit in je karakter of niet. Het is niet zo dat je jezelf aan kunt leren om sarcastisch te zijn. En als het eenmaal in je zit, zal het er voor altijd in blijven. Maar is het erg om als sarcastisch bestempeld te worden? 
 
Het is helemaal niet erg zelfs! Je zou er zelfs stiekem trots op kunnen zijn. Sarcastische mensen worden namelijk als sexyer ervaren, maar zijn over het algemeen ook slimmer en succesvoller in het leven. Ze kunnen beter tegen een grapje en nemen niet alles te serieus. Maar dat is dus niet alles. Sarcastische meisjes zijn de aller, allerbeste vriendinnen die je maar kunt wensen. Dus ben jij zo een beste vriendin? Dan mag jouw beste vriendin van geluk spreken om deze redenen!


 
1. Compliging is helemaal jouw ding 
Meisjes die sarcastisch zijn, zijn professionals wat betreft compliging. Oftewel een compliment en een belediging in één zin.
 
2. Down to earth 
Je maakt je nergens druk om en al helemaal niet als het toch niet meer te veranderen is. En natuurlijk laat je dit allemaal blijken met heel veel sarcasme. Je weet altijd een manier om je vriendinnen te laten zien dat het allemaal minder zwaar is dan dat zij denken. 
 
3. Discussiëren is een feest
Je weet hoe je op een luchtige manier moet discussiëren. Dit zorgt ervoor dat je de ideale discussiepartner bent voor al je vriendinnen en dat jullie aan het einde van de avond niet huilend uit elkaar gaan. 
 
4. Beschamende onderwerpen? Die ken je niet! 
Jouw vriendinnen kunnen elk onderwerp met je bespreken. Niks is een taboe en met je sarcastische opmerkingen kun je er altijd voor zorgen dat iedereen op zijn gemak is. 


 
5. Je wordt niet boos als je wel eens het pispaaltje bent 
Flauwe grappen of gênante verhalen? Jij kan het allemaal hebben, of het nou voor een hele groep op een verjaardag is, of terwijl jullie alleen zijn. 
 
6. Eerlijkheid duurt het langst 
Wat de meeste niet direct in je gezicht durven te zeggen, daar heb jij geen enkel probleem mee. Je weet het altijd met een vleugje sarcasme te brengen, waardoor je niemand kwetst met je eerlijke woorden. 
 
7. Je weet hoe je je ‘vijanden’ aan moet pakken 
Als geen ander weet je hoe je bepaalde opmerkingen moet maken naar vijanden van jou en je vriendinnen. Ze zullen je alleen nooit een mean girl noemen, maar sarcastisch. 
 
8. Je bent funny
En wat is er nou beter dan een vriendin die je kan laten lachen. 

Wie is in jouw vriendinnengroep het meest sarcastisch?