Deze sterrenbeelden spieken op hun partners mobiel

Relaties door Maya Luz

Door iemands telefoon rondneuzen doen we niet zomaar. Zeker als het onze partner is, voelt het alsof er geen vertrouwen meer is als je de neiging hebt om dit te doen. Toch is het soms nodig, tenminste dat vinden drie specfieke sterrenbeelden. Dit zijn de sterrenbeelden die spieken op de telefoon van hun partner.

Lees ook: 3X relatieproblemen die therapie niet kan oplossen

Sterrenbeeld #1: Tweelingen

Sommige mensen zullen wachten totdat hun partner slaapt voordat ze hun telefoon pakken. Maar een Tweelingen pakt de telefoon gewoon uit je hand om je appjes hardop voor te lezen. Als dat geen optie is zullen ze een andere manier vinden om te achterhalen wat er allemaal op die telefoon te vinden is. Als het nodig is zullen ze een list verzinnen om de telefoon van hun partner in handen te krijgen. Een Tweelingen zou bijvoorbeeld net doen alsof ze even hun moeder moeten appen. Als een Tweelingen ergens achter wil komen, hebben ze genoeg creatieve manieren om te krijgen wat ze willen. Toch komt de neiging om naar de telefoon van hun partner te kijken niet voort uit wantrouwen. Het komt juist door hun nieuwsgierigheid. Verder heeft een Tweelingen ook de mentaliteit in een relatie waarbij de spullen van hun partner ook van hen zijn. Dus is het echt een inbreuk op de privacy van je partner? Volgens een Tweelingen niet.

Sterrenbeeld #2: Schorpioen

Een Schorpioen hoeft echt geen twee keer na te denken over of ze op de telefoon van hun partner zouden rondneuzen. Als ze ook maar het idee krijgen dat er iets mis is, zullen ze het heft in eigen handen nemen en op onderzoek uitgaan. Schorpioenen zijn ontzettend loyaal. Als ze zien dat hun partner hun telefoon verbergt of iets te vaak glimlacht tijdens het appen, zullen ze er eerst een onschuldig grapje over maken en daarna op onderzoek uitgaan. Schorpioenen zijn erg intuïtief. Ze weten dus eigenlijk al dat ze gaan vinden waar ze naar zoeken, maar ze willen toch graag die bevestiging. Wanneer een Schorpioen het juiste moment ziet, zullen ze de telefoon van het nachtkastje van hun partner grissen om naar bewijs te zoeken. En als ze ook daadwerkelijk bewijs vinden, betekent dat het einde van de relatie.

Sterrenbeeld #3: Steenbok

Steenbokken nemen hun liefdesleven erg serieus, net als alle andere aspecten van hun leven. Ze hechten veel waarde aan regels, grenzen en loyaliteit. Ze houden van de stabiliteit die een langetermijnrelatie biedt. Wanneer die stabiliteit in gevaar komt, heeft een Steenbok dit gelijk door. Wanneer dit gebeurt gaan ze gelijk op onderzoek uit. Ze zullen de telefoon pakken wanneer hun partner niet kijkt en zoeken op alle plekken waar geheimen verborgen kunnen liggen. Ze zoeken door verwijderde foto's, browsergeschiedenis en oude appjes. Ze zullen niet rusten totdat ze het bewijs hebben gevonden waar ze naar zoeken. En zodra ze iets vinden, gaan ze in gesprek met hun partner.