Vincenzo kwaad op programmamakers Daar Gaan Ze Weer: 'Jullie worden gehersenspoeld'

Media door Alyssa

Oeh, dit zagen we niet aankomen! De Italiaanse Vincenzo, die je inmiddels kent als de ex van realityster Debbie Breg, is echt not amused met hoe hij is neergezet in het programma Daar Gaan Ze Weer van RTL. Op zijn Instagram gaat hij helemaal los op de programmamakers. Hij zegt zelfs dat je als kijker gewoon keihard door het programma wordt gehersenspoeld. Oei!

Realiteit vs. TV

Hoe Vincenzo en Debbie in de show overkomen, was volgens hem echt totaal anders dan hoe het er in real life aan toe ging. Vincenzo schrijft: "In ons geval is gebruikgemaakt van manipulatie van situaties om de stereotypen te bevestigen". Auw, dat zijn geen malse woorden.

Urenlang ploeteren? Echt niet!

Weet je nog dat Vincenzo in het programma echt uren, misschien wel dagen bezig leek met het platmaken van de plek voor het zwembad? Nou, volgens hem klopt hier dus helemaal niets van. Hij zegt: "Het platmaken van de grond nam twee tot drie uur in beslag". Serieus, terwijl het in de aflevering leek alsof-ie dagenlang liep te zwoegen met zijn schep. En dan dat eindeloze babykleertjes wassen, ook al zoiets. "Ik bracht regelmatig de was naar mijn moeder, die zo'n 12 kilometer van Nola woont. En ik ging vaak met Peppino naar een nabijgelegen wasserette."

Geen superwoman

En dan Debbie. Volgens Vincenzo klopt het beeld dat van haar wordt geschetst ook voor geen meter. "Men gelooft zelfs dat een fulltime werkende moeder voor de baby kan zorgen, het huis kan opruimen, eten kan maken én alle andere dagelijkse klusjes kan doen terwijl haar partner in de zon ligt." Oké, hij geeft toe dat z'n ex een sterke vrouw is, maar hoe Debbie wordt neergezet, dat is volgens Vincenzo gewoon onmogelijk. "Ik geef toe dat Debbie een sterke en capabele vrouw is, maar als je erover nadenkt, is dat niet eens haalbaar."

Borstvoeding tussendoor

Maar zagen we baby Peppino niet steeds bij Debbie op schoot terwijl ze druk aan het werk was? Ja, dat was ook zo, maar Vincenzo legt uit: "Ik bracht de baby naar haar toe voor borstvoeding terwijl ze aan het werk was". Aha, dat verklaart een hoop. Volgens hem is het dus gewoon keiharde manipulatie van de makers. Pfoe, heftige beschuldigingen van Vincenzo! Zijn boze bericht kun je hieronder zelf nog even lezen.

Meer op Instagram

Lees ook: B&B Vol Liefde start vanaf deze datum én dit verandert er in het nieuwe seizoen