Imke uit Ex on the Beach neemt drastisch besluit: 'Bye, opgespoten face'

Media door Alyssa

Imke Roose ken je misschien nog uit een juicy seizoen van Ex on the Beach. De blondine deelt nu een persoonlijk bericht op Instagram over haar leven na het realityprogramma.

Deelname Ex on the Beach

De realityster deelt in een bericht hoe ze na Ex on the Beach in een achtbaan van emoties belandde. Ze beschrijft de nasleep van het programma als een 'totaal nieuwe wereld'. Imke geeft eerlijk toe dat ze voor haar deelname aan het programma door een moeilijke tijd ging. Haar deelname aan Ex on the Beach was dan ook een impulsieve beslissing.

Op zoek naar een kick

Deze impulsieve keuze heeft een enorme impact gehad op haar leven. Ondanks haar groeiende bekendheid, heeft ze haar deelname niet als alleen maar positief ervaren. "Als ik thuis was, merkte ik dat ik vaak op zoek was naar een kick", schrijft ze in het bijschrift van de foto.

Aandacht

De blondine laat weten dat ze vaak dingen deed om onder de aandacht te komen. "Ook op vlak van fillers en botox. Negatieve aandacht is ook aandacht, dacht ik toen."

'Bye bye, dikke lippen'

Nu, na jaren, straalt Imke van blijdschap omdat ze weer zichzelf is. "Een jaar geleden besloot ik al mijn fillers te laten verwijderen. Bye bye, dikke lippen en opgespoten face", deelt ze enthousiast. En tot op de dag van vandaag heeft ze daar geen spijt van. "Ik ben zo dankbaar dat ik nu weer 'nuchter' door het leven ga en mezelf heb teruggevonden." Imke is nog steeds niet bang voor een beetje botox hier en daar, maar niet meer zoals vroeger. "Nu denk ik er goed over na en spuit ik niet zomaar. Ik neem weken de tijd om te beslissen en vraag advies aan mijn familie."

'Er is niet altijd een weg terug'

Imke deelt dit bericht om haar volgers bewust te maken, zodat zij niet dezelfde fouten maken. "Een cosmetische ingreep kan altijd fout gaan en er is niet altijd een weg terug."

Meer op Instagram

Lees ook: Ex On The Beach-Imke deelt transformatie: "17 kilo meer om van te houden"