Juicy! Michella Kox onthult reden achter breuk met voormalige bestie Louisa Janssen

Media door Alyssa

Michella Kox en Louisa Janssen waren een onafscheidelijk duo in Echte Meisjes in de Jungle. Ze waren zelfs zo close dat ze samen hun eigen serie kregen, genaamd Michella en Louisa Werken Mee. Maar nu lijken de besties opeens mijlenver uit elkaar te liggen. Hoe kan dat nou ineens gebeuren?

'Heb haar leren kennen in de jungle'

In een openhartig gesprek op het YouTube-kanaal van Jessie Maya doet Michelle een boekje open over haar relatie met Louisa. "Laat ik één ding voor altijd rechtzetten: Louisa en ik hebben een programma gemaakt en elkaar vorig jaar in de jungle pas echt leren kennen. Zij is een leuke, grappige vrouw en daaruit is een nieuw programma ontstaan. Tijdens het programma wist ik al: dit wil ik niet."

Ruzie tussen Michella en Louisa 

Er ontstond ruzie tijdens het opnemen van Michella en Louisa Werken Mee. "Dat weet de kijker niet. We waren bij de boer en moesten koeien begeleiden over de sloot. Het lukte mij niet en toen zei ze: ‘Schiet nou eens op, houd eens op met dat geklaag.’ Daar kregen we ruzie."

Geen contact 

Toch is dit niet de reden geweest waarom de twee ex-besties hebben besloten het contact te verbreken. Dit gebeurde pas later tijdens de persdag. 'Daar gebeurde iets' waardoor ze nu geen contact meer hebben. Michella vertelt dat Louisa haar excuses heeft aangeboden voor het voorval. Toch zit een vriendschap er niet meer in voor Mies. "Als jij mij één keer naait, dan kan ik dat niet meer."

Close in Suriname

De flinke escalatie die Michella omschrijft heeft dus plaatsgevonden voor de opnames van het laatste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Maar in de afgelopen reeks leken Michella en Louisa toch best close in de jungle van Suriname? Volgens Mies bleek deze band vooral functioneel te zijn. "Je kent elkaar, dus dat is makkelijker. Toen zijn we samen de jungle ingestapt."

Mes in de rug

Wie dacht dat het Surinaamse avontuur voor een verzoening zou zorgen heeft het mis. "Ik heb haar na de persdag gebeld met dat ik respect heb dat zij zo rustig is gebleven. En toen ineens had ik haar op sociale media een mes in de rug gestoken. Dan denk ik: 'f*ck you, Louisa'. Ik ben zo kwaad op haar. Dit is puur de waarheid. Ik wens haar het beste in haar leven, maar niet meer in de mijne."

Lees ook: Zien! Michella Kox ondergaat complete metamorfose en is kilo's kwijt