Leuk babynieuws! Deze MAFS-deelnemer verwacht zijn eerste kindje

Media door Alyssa

Lars, die we kennen van het zesde seizoen van Married at First Sight, heeft zijn volgers verrast met een leuk nieuwtje. Samen met zijn vriendin Felice staat er een spannend avontuur op de planning: ze verwachten hun allereerste kindje samen. Can we get a collective aww?

'Je bent zo welkom lief klein meisje'

De lovebirds deelden het fantastische nieuws op Instagram, waar Lars zijn arm trots om Felice's babybump legt. Op een adembenemende foto van het stel in het zonnige Lanzarote, Spanje. "Je bent zo welkom lief klein meisje! 🌸" schreef de MAFS-ster erbij. En wacht, there's more good news! Hun prinsesje zal naar verwachting in augustus haar intrede doen in de wereld. Hoe exciting is dat?

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Reacties

De felicitaties stroomden binnen als een regenboog na een plensbui. Fans en voormalige MAFS-deelnemers deelden hun gelukwensen en lieve reacties. "Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd en geniet ervan!" en "Ahh wat een gaaf nieuws 😍🌸 Van harte gefeliciteerd!!" luidde het in de comments.

Lars in MAFS

Even een trip down memory lane: Lars was een van de kandidaten in het zesde seizoen van Married at First Sight. In case je het even vergeten was, laten we je graag meegenieten van een kleine recap. Lars stapte destijds in het huwelijksbootje met Lizzy. Samen begonnen ze vol vertrouwen aan hun romantische avontuur.

Scheurtjes

Helaas, zoals dat wel vaker gaat, kwamen er scheurtjes in hun liefdesverhaal en besloten ze uiteindelijk om hun wegen te scheiden en de trouwringen in te leveren. Maar dat is allemaal water under the bridge voor Lars, die nu dolgelukkig is met zijn Felice. En binnenkort dus een klein wondertje mag verwelkomen. Hoe leuk is dat?!

Lees ook: Married at First Sight-koppel haalt uit naar experts: 'Ze willen alleen maar zakken vullen'