Say what? Gordon maakt toch een comeback op televisie

Media door Alyssa

Het dorp Blaricum staat in de schijnwerpers, want Gordon opent binnenkort opnieuw een nieuwe vestiging van zijn lunchroom Blushing. Na de pijnlijke sluiting van zijn eerste vestiging wegens personeelstekort, maakt de zanger nu toch een doorstart. De nieuwe locatie, aan de overkant van de straat, wordt op 1 juli geopend.

Microfoontje

Na alle hobbels die de zanger recent heeft moeten nemen, zoals zijn pijnlijke relatiebreuk en het geflopte album, staat er eindelijk meer goed nieuws voor de deur! RTL Boulevard hint namelijk naar een mogelijke comeback van Goor op tv. Verslaggever Aran Bade heeft hem namelijk gespot, compleet voorzien van een microfoontje om zijn nek.

Pilotaflevering

De manager van Gordon weet te vertellen dat er inderdaad iets achter de schermen afspeelt. Er zijn op dit moment opnames aan de gang voor een pilotaflevering van een nieuw programma op SBS6. Hoewel zijn manager dit dus bevestigt, houdt hij de verdere details van het nieuwe programma nog even geheim. "Het klopt dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon. Zodra er meer bekend is, komen ze vanuit SBS6 met meer informatie."

Op de koffie bij Gordon

Wie weet draait het nieuwe programma van Goor wel helemaal om zijn lunchroom Blushing. Dat zou toch te gek zijn? Stel je voor, we kunnen dan als kijkers meegenieten van hoe BN'ers bij Goor langskomen voor een gezellig kopje koffie. Dat wordt echt smullen voor de tv! We kunnen in ieder geval bijna niet wachten tot het zover is.

Lees ook: Na cancelen theatertour is Gordon nu ook weg van Instagram: "was te veel voor hem"