De leukste strandtenten in Nederland met het mooie weer

Lifestyle door Britt

Nog even en we genieten van de zon en het strand. Wij Nederlanders hebben keuze uit kilometers strand en daarom ook ontzettend veel verschillende strandtenten. Super leuk, maar bij welke moet je nou een middag doorbrengen als de zon gaat schijnen? Je leest het hier.

Lees meer: Waarom je élke dag SPF moet gebruiken, zelfs zonder zon

Hippie Fish in Zandvoort

Hippie Fish is misschien wel de bekendste strandtent van dit moment. In deze prachtige aesthetic strandtent eet je heerlijke gerechten, verse ijsjes en lekkere verkoelende drankjes. Hippie Fish is geliefd en dat is te zien aan de drukte. Zit het helemaal vol? Geen stress, de buren Kayuca en Ubuntu zijn van dezelfde eigenaren en zijn net zo gezellig.

Meer op Instagram

Republiek in Bloemendaal

Voor de mooiste Instagramfoto’s en relaxte sfeer moet je naar Republiek in Bloemendaal. In het schitterende interieur eet je heerlijke gerechten en vliegen de uren voorbij. Het is zo’n fijne zaak, dat wij het liefst het hele jaar hier genieten van het mooie zeezicht en het lekkere eten. Dat kan! Republiek in Bloemendaal is niet alleen in de zomer open, maar het hele jaar. Ideaal!

Meer op Instagram

Beachclub C in Noordwijk

Voor het ultieme vakantiegevoel moet je bij Beachclub C zijn in Noordwijk. Door de leuke witte parasolletjes op het zonnige terras bevind je je in tropische sferen. Beachclub C is op de donderdag op zijn best. Zij organiseren namelijk dan ‘Little Friday’. Geniet van de avondzon met een lekker hapje en drankje en livemuziek. Dit is echt vakantie in eigen land.

Meer op Instagram

Tulum Tulum in Noordwijk

Gek op het sfeertje van Hippie Fish, Kayuca en Ubuntu, maar niet in de buurt van Zandvoort? Neem een kijkje bij Tulum Tulum in Noordwijk. Deze mooie strandtent is namelijk van dezelfde eigenaren. Huur deze leuke tent af voor privé feestjes of chill lekker op de lekkere stoelen in een relaxte sfeer. Aanrader!

Meer op Instagram

Beachclub Birds in Kijkduin

In deze gezellige en relaxte strandtent eet je heerlijke gerechten van een verrukkelijke menukaart. Ga jij vaak met je hond naar het strand? Jouw viervoeter is ook welkom bij Beachclub Birds in Kijkduin. Hier heerst een echte strandsfeer: wees jezelf en relax!

Meer op Instagram

Aloha in Wijk aan Zee

Aloha is top voor een heerlijke zonnige avonden. Hier zit je niet alleen goed om te genieten van het gezelschap, zee en zon, maar vooral van de heerlijke gerechten. Gezellig publiek, brede stranden en een fijne sfeer. Neem zeker eens een kijkje in Wijk aan Zee.

Meer op Instagram