Met deze films en series raak jij helemaal in de summer vibes

Lifestyle door Britt

De zon gaat schijnen, de terrassen raken vol en de jurkjes worden uit de kast gehaald. Door het lenteweer krijgen wij helemaal zin in de zomer, maar helaas is het niet elke dag lenteweer. Op de regenachtige dagen raak je in de summer vibes met deze films en series.

Lees meer: Je favoriete serie uit? Lees je serie en wordt opnieuw fan

The summer I turned pretty

Het is dé serie van dit moment, The summer I turned pretty. Voor de strandliefhebbers die niet vies zijn van een love triangle is dit de perfecte serie. Belly spendeert al haar hele leven de zomers door in het vakantiehuis in de badplaats Cousins, samen met haar broer, moeder en met het gezin van de beste vriendin van haar moeder Susannah. De puberteit doet Belly goed en ze is uitgegroeid tot een mooie tiener en dat zien de zoons van Susannah ook. Conrad en Jeremaih zien Belly niet meer als hun kleine ‘zusje’, maar raken allebei geïnteresseerd in de knappe Belly. Voor wie gaat ze kiezen of belanden ze in een love triangle? Deze serie zorgt zeker weten voor summer vibes. Word jij team Jelly of team Bonrad?

Mamma Mia!

We hebben waarschijnlijk allemaal wel de film ‘Mamma Mia!’ gezien, maar hij mag niet ontbreken in dit lijstje. Een Grieks eiland, zon, zee, strand, liefde, knappe mensen, deze films bevat alles om in de summer vibes terecht te komen. Waar gaat de film ook alweer over? Sophie woont samen met haar moeder Donna op een mooi Grieks eiland. Sophie gaat trouwen en wil graag dat haar vader bij deze bijzondere dag aanwezig is. Alleen wie is haar vader? Door het stiekem lezen van de dagboeken van haar moeder komt Sophie erachter dat er drie mannen zijn die eventueel haar vader kan zijn. Ze stuurt ze alle drie een uitnodiging, zonder dat haar moeder Donna er iets van weet. Dit kan niet misgaan toch? Heb je het eerste deel al 100 keer gezien? Kijk dan het tweede deel ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’, ook van deze film krijg je summer vibes.

Monte Carlo

Nog zo’n lekkere feel good film, Monte Carlo. Drie meiden vluchten uit hun kleine dorpje uit Texas en vliegen voor de zomer naar Parijs. Dit klinkt al als een heerlijke film, maar het wordt beter. Grace (Selena Gomez), één van de drie meiden, wordt per ongeluk aangezien voor een verwende Britse socialite. In plaats van de waarheid te spreken zeggen ze niks en leven ze het luxe leven in Parijs. Dit gaat natuurlijk een keer mis…

Outer Banks

Heb je meer zin in avontuur? Zet dan de serie Outer Banks op. Deze serie vindt plaats aan de kust van het zonnige North Carolina. Hier leven de werkende locals en de rijke gasten. John B, Pope, JJ en Kiara vormen een hechte groep en horen tot de werkende locals. Het avontuur van hun leven begint wanneer ze op zoek gaan naar de verdwenen vader van John B. Bingewatch deze serie nog voordat je zelf met je koppie in de zon ligt. Geniet van het avontuur, de liefde, de trouwe vriendschap en de knappe tanned jongens en meiden.