James Lawrence: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

James Lawrence is met name bekend als Welsh-Engelse voetballer. Met zijn sporttalenten heeft hij het internationaal ver geschopt door zich aan te sluiten bij teams als onder andere Ajax, AS Trencín (Slowakije), Anderlecht (België), FC St. Pauli (Duitsland) en 1. FC Nürnberg (Duitsland).

Over James Lawrence 

Volledige naam
James Alexander Lawrence 
Geboortedatum
22 augustus 1992 (leeftijd 31 jaar)
Geboorteplaats
Londen, Verenigd Koninkrijk 
Huidige woonplaats
onbekend
Relatiestatus
in een relatie

Achtergrondinformatie

Jeugd

James is opgegroeid in Londen, waar hij 16 jaar lang heeft gewoond evenals zijn broer en ouders. Op zijn zestiende verhuisde hij mee met zijn moeder naar Nederland, waar hij 7 jaar heeft gewoond. En daar bleef het niet bij, want deze voetballer heeft ook in Slowakije gewoond om te focussen op het voetballen. Wel spreekt hij vloeiend Nederlands en heeft hij een mooi Engels accent.

Carrière

Lawrence is een linksvoetige centrale verdediger, en afwisselend defensief middenvelder. Hij heeft grote ambities en dromen wat betreft zijn voetbaltalent. In 2008 sloot hij zich aan als voetballer bij HFC Haarlem en in 2009 speelde hij voor Ajax, waar hij een jeugdopleiding volgde. Ook heeft deze prof gespeeld voor Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Momenteel speelt hij voor het Duitse voetbalteam 1. FC Nürnberg. Hoewel Oranje een plek in zijn hart heeft, is hij nog altijd loyaal aan het Welsh voetbalteam.

Lees ook: Monica Geuze is in love: "Ik heb weer een vriendje"

Vermogen James Lawrence 

Het vermogen van James Lawrence wordt momenteel geschat op €500.000 en is op z'n hoogst op 1,50 miljoen euro geweest.

Instagram James Lawrence

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over James Lawrence 

Is James Lawrence de nieuwe vriend van Monica Geuze?

Hoewel het nog niet door een van de twee zelf bevestigd is, zijn de twee klef gespot op een vlucht naar Marrakesh en in de Albert Heijn. Presentatrice en oud-vlogger Monica Geuze heeft wel bekendgemaakt in haar podcast Geuze & Gorgels dat ze weer een vriend heeft. Het lijkt er dus op dat de twee echt een stel zijn.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (1)