Leuke dingen om als broer en zus te doen

Lifestyle door Britt

Samen buiten spelen, samen in bad en samen uren spelen op het strand. Als klein kind doe je ontzettend veel met je broer of zus. Nu jullie ouder zijn en niet meer onder hetzelfde dak wonen is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Het is belangrijk om te investeren in een goede band met je broer of zus. Ga gezellig leuke dingen doen samen. Lees hier een paar leuke ideeën.

Klimbos

Samen iets spannends doen is altijd leuk en het brengt jullie dichter bij elkaar. In Nederland zijn verschillende klimbossen te vinden en er is er sowieso eentje bij jou in de buurt. Klauter samen in de hoge bomen en vlieg over water, door middel van een zipline.

Slipcursus

Over spannende dingen gesproken, een slipcursus. Een slipcursus is niet alleen heel leerzaam, maar het zorgt ook voor adrenaline. Tijdens een slipcursus leren jullie hoe je om moet gaan met gevaarlijke situaties in het verkeer, maar leer je ook je broer of zus beter kennen.

Pretpark

Een gezellig dagje Efteling of Walibi hebben jullie vast al een keer samen meegemaakt met het hele gezin, maar hoe gezellig is het om het nu nog een keertje te doen? Gezellig wandelen door het park, bijkletsen in de rij en gillen in de achtbaan.

Nieuwe stad ontdekken

Nieuwe dingen ontdekken samen is altijd een goed idee. Een leuk nieuw restaurantje of zelfs een hele nieuwe stad. Ga gezellig samen een nieuwe stad ontdekken. Een dagje Groningen, Den Bosch of Den Haag. Loop door de gezellige straatjes, ontdek leuke horecazaakjes, koop een leuke outfit voor je broer of zus en geniet van de tijd samen. Deze dag samen vergeten jullie niet snel.

Lees meer: 5 leuke steden in Nederland om een dagje te shoppen

Sporten

Vinden jullie dat jullie elkaar te weinig zien? Ga dan samen op een sport. Elke week hebben jullie een vaste dag en tijdstip dat jullie elkaar zien. Elke week een rondje rennen, een uurtje in de sportschool, padellen of wielrennen. Samen fit worden en gezellig quality time.

Theater of concert

Zijn jullie samen fan van een artiest, comedian of een band? Koop als verrassing kaartjes voor jullie samen. Ga samen een avond lachen of dansen en zingen. Geniet nog na met een lekker drankje en een bitterbal en jullie hebben een heerlijke avond samen gehad.

Samen de kroeg in 

De kroeg of de club in doe je vaak met je vrienden en vriendinnen, maar waarom ook niet met je broer of zus? Herinneringen ophalen van vroeger en praten over je relatie, werk en vrienden. Natuurlijk mag een dansje niet ontbreken. Ga samen los op de dansvloer en maak plezier.