Dit zijn de gekste gadgets voor luie mensen

Lifestyle door Britt

Ken of ben jij iemand die liever lui is dan moe? Is het vasthouden van je tablet al te veel moeite tijdens een dagje series bingewatchen? Heb jij even geluk. Wij hebben de gekste gadgets voor je op een rijtje gezet, die perfect zijn voor de luie mensen onder ons.

Een standaard voor tablet of telefoon

Je bent lekker je favoriete serie aan het kijken op je tablet, maar na drie afleveringen gaat je arm slapen, zijn je handen koud boven de dekens en weet je niet meer hoe je lekker ligt zonder dat je zicht op het beeld wordt geblokkeerd. Dan is deze gadget iets voor jou. De standaard zet je naast je bed of bank en je klikt je tablet of telefoon erin. Zet je favoriete serie op, film of TikTok (met de functie automatisch scrollen natuurlijk) en ga lekker liggen. Op deze manier kijk je zonder problemen de hele avond Netflix, zonder dat je koude handen krijgt of dat je geen fijne houding vindt om in te liggen. Heerlijk relax!

standaard

 

Een standaard voor tablet of telefoon

Een mobielhouder

Zit je elke dag lang in de trein of zit je graag op de bank een YouTube video te kijken op je mobiel? Hoe handig zou het zijn als je dan niet de hele tijd je mobiel hoeft vast te houden? Met deze mobielhouder is het probleem opgelost. Gooi de gadget om je nek en geniet in alle rust van jouw uitgekozen video, film of serie. Ben je gek op het volgen van recepten van kookvideo’s? Dan is dit ook de gadget voor jou. Geen gedoe met je telefoon vasthouden met je vieze handen, want hij hangt gewoon om je nek. Ideaal!

mobielhouder

Een mobielhouder

Ik drink maar één glas wijn

Deze gadget is natuurlijk meer een grapje. Wij raden absoluut niet aan om een hele fles wijn achterover te gooien, maar elke keer opstaan om je glas te moeten vullen is natuurlijk wel heel vermoeiend. Dit glas zet je op dezelfde manier op de fles zoals je met een kurk doet. Zet het glas tegen je lippen en drinken maar. Perfect als je nog een fles wijn open het staan waar nog twee glazen in zitten. Pak de fles, zet je glas erop, spring in bed en blijf vooral lekker liggen. Jij hoeft niet meer op te staan voor een nieuw glas wijn.

opzetstuk

Een opzetstuk voor je fles wijn

Luie leesbril

Je bent lekker op de bank of in bed een boek aan het lezen, maar het boek is te zwaar en je nek begint zeer te doen. Het relaxt een boekje lezen blijkt helemaal niet zo relaxt te zijn. Wees niet bang, ook hier hebben wij een gadget voor. De luie leesbril is de oplossing voor dit probleem. De bril zorgt ervoor dat wanneer jij languit ligt, je een boek, je telefoon of een tijdschrift op de normale manier vast kan houden. Nooit meer last van een zere nek of een spierpijn in je arm.

luie leesbril

Luie leesbril

Lees ook: Met deze truc gaat de batterij van je iPhone langer mee