Dit is hoe jouw geboortehoroscoop je kan helpen met het vinden van je persoonlijke style

Mode & trends door Maya Luz

Je geboortehoroscoop kan je veel vertellen over wie jij bent als persoon. Maar heb je ooit gedacht dat het je ook kan helpen bij het vinden van je persoonlijke style? Dit kan en wij zijn fan! Dit is hoe je jouw geboortehoroscoop kunt gebruiken voor het uitvogelen van jouw style.

Lees ook: TikTok heeft een nieuwe capsule wardrobe methode: dit moet je erover weten

Hoe kun je astrologie gebruiken bij het vinden jouw style?

Mode is iets dat je kunt gebruiken voor persoonlijke expressie. Je kledingstyle toont de wereld wie jij bent. Astrologie kun je dus op een hele nuttige manier toepassen om te achterhalen hoe je je zou moeten kleden. Je geboortehoroscoop bestaat uit veel meer dan het sterrenbeeld dat je kent van je verjaardag. Voornamelijk je ascendant en je Venus zijn nuttig voor het achterhalen van jouw style.

Zo kleed je je voor je ascendant

Je ascendant toont de energie die jij uitstraalt naar de wereld. Dit is hoe jij overkomt op anderen en de vibe die je afgeeft als je een ruimte binnenloopt. Je ascendant kan ook veel zeggen over je uiterlijk. Hierdoor kan het dus ook bepalend zijn voor je kledingstyle, welke kleuren je goed staan en je voorkeuren op het gebied van beauty. Je ascendant gaat voornamelijk over hoe anderen je zien. Houd hier dus rekening mee als je dit bepalend laat zijn voor je style.

Zo kleed je je voor je Venus teken

Wil jij jouw persoonlijke style naar een hoger niveau tillen? Dan is je kleden naar je Venus teken een heel goed idee. Venus is de planeet van schoonheid, kunst, luxe en aesthetics. Venus representeert je persoonlijke smaak: wat je mooi vindt, waardoor je je door laat inspireren en waar je je tot aangetrokken voelt. De kans is dus groot dat je persoonlijke smaak al heel erg aansluit op je Venus teken.

Zo combineer je de twee

Om je style te kunnen baseren op je geboortehoroscoop, kun je de twee sterrenbeelden met elkaar combineren. Je ascendant gaat over wat je goed staat, je Venus gaat over het statement dat je wil maken en je smaak. Combineer elementen van beide sterrenbeelden om jouw perfecte style te ontwikkelen. Kijk dus naar deze twee sterrenbeelden, in combinatie met je Zon, en kijk naar de energie die deze sterrenbeelden uitstralen. Kies vervolgens de elementen van deze sterrenbeelden die jou het meeste aanspreken en bouw je style hier omheen. Denk bijvoorbeeld aan vurige kleuren voor een Ram of meer cottagecore voor een Kreeft.