Moeite met een appje schrijven naar je crush? Vraag een van deze sterrenbeelden om hulp

Single & daten door Maya Luz

Je crush appen is nogal spannend. Want wat moet je in hemelsnaam tegen hen zeggen? Hoe formuleer je het perfecte appje? Wij snappen dat je hier wel wat hulp bij kan gebruiken. In dat geval raden we je aan om een van deze sterrenbeelden in te schakelen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden faken vaak een orgasme

Stier

Stieren houden van de liefde. Ze vinden het ontzettend leuk om voor matchmaker te spelen en worden erg enthousiast als ze mogen helpen bij het laten opbloeien van nieuwe connecties. Een Stier zal naast je komen zitten om samen het perfecte te schrijven dat perfect overbrengt hoe jij je voelt. Daarnaast zal een Stier je altijd aanmoedigen om door te zetten wanneer ze merken dat je nerveus bent. Dit aardeteken is een enorme softie als het op de liefde aankomt. Ze kunnen wel uren praten over relaties, of het nou hun eigen relaties zijn of die van anderen, dat maakt ze niks uit. Als je wil flirten met je crush zal een Stier je helpen met het formuleren van de meest sexy en sensuele zinnen. Het lijkt ook wel alsof Stieren altijd een partner hebben. Je kunt ze hier dus zeker mee vertrouwen, ze weten wat ze aan het doen zijn.

Leeuw

Als je naar een Leeuw hint dat je je crush wil appen, zullen binnen no time je telefoon uit je handen grissen om het voor je te doen. Leeuwen houden ervan om risico's te nemen en dus zullen ze je zeker aanmoedigen om de eerste move te maken. Leeuwen houden ervan om aandacht te krijgen en hebben dus een hoop zelfvertrouwen. Ze kunnen dus wel een beetje missen om aan jou uit te lenen. Leeuwen zijn ook erg goed in flirten. Zij zullen die persoon zijn die dat ene gedurfde appje voor je sturen als jij zelf te bang bent. Ze doen het zonder toestemming, maar je kunt er eigenlijk niet boos om worden.

Weegschaal

Weegschalen zullen altijd bereid zijn om je te helpen wanneer je je crush wil appen. Ze worden net als Stieren al helemaal enthousiast van het idee en willen dolgraag en rol spelen in jouw liefdesverhaal. Voordat je aan het appje kunt beginnen wil dit luchtteken eerst alle details weten. Dit sterrenbeeld is dol op kletsen dus ze willen eerst van je horen hoe je je crush hebt ontmoet en wat je zo leuk aan hen vindt. Deze informatie zullen ze inzetten voor het schrijven van dat perfecte appje. Als jij te bang bent om actie te ondernemen zal dit sterrenbeeld het voor je doen. Zodra ze mentaal geïnvesteerd zijn willen ze ook dat je het afmaakt.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen het beste tongzoenen