Zendaya maakt tongen los op social media met iconische 'robot'-outfit tijdens première Dune

Celebs door Jennifer

Het is niet de eerste keer dat Zendaya viral gaat met een outfit. Fans verwachten meestal wel, dat de actrice hét middelpunt wordt op een rode loper. En inderdaad: ook tijdens de première van Dune: Part Two in Londen zijn alle ogen weer op haar gericht. Niet alleen op locatie, maar ook op social media. Een heleboel mensen hebben iets te zeggen over haar opvallende, iconische 'robot'-outfit. Soms wat kritisch, maar meestal wel erg lovend.

Zendaya op première Dune: Part Two

Fans van de populaire sciencefiction filmreeks Dune zullen vast dolblij zijn. Gisteren vond namelijk de officiële première van Dune: Part Two plaats in Londen. De release van de tweede film uit de Dune-reeks komt dus steeds dichterbij! In Dune krijg je het mythische, maar ook emotionele heldenverhaal van Paul Atreides (gespeeld door Timothy Chalamet) mee. In de eerste film reist hij af naar de gevaarlijkste planeet in het universum. Zijn doel? Zorgen dat de toekomst van zijn familie en volk veilig wordt gesteld. Vervolgens gaat de reis van Paul in de tweede film verder, terwijl hij ondertussen nadenkt over een wraakplan. Spannend!

De film Dune: Part Two is vanaf 29 februari (yep, schrikkeldag!) te zien in de bioscopen. Al heeft de cast de film dus al gezien tijdens de première in Londen samen met een heleboel andere celebs. Dit werd een hele happening waar fans massaal op af kwamen en dan met name voor hoofdrolspeler Timothy, nieuwkomer Florence Pugh en Zendaya. Hoewel de eerstgenoemde erg populair is bij de fans, is het Zendaya die echt de show steelt op de rode loper.

'Robot'-outfit

Het is niet de eerste keer dat Zendaya hoge ogen gooit op een rode loper-event. Ook deze keer draagt de actrice namelijk een nogal opvallende 'robot'-outfit. Al blijkt de outfit van Zendaya wel iconisch. Zo draagt ze een outfit van Thierry Mugler, maar wel eentje uit het archief. Haar vintage outfit komt namelijk uit 1995 en wordt trouwens 'woman of steel' genoemd. Daardoor is het wél een erg passende outfit op de première van een sciencefictionfilm. Alleen valt ze wel enorm op tussen de castleden, die allemaal voor een zwarte outfit hebben gekozen. Of was dit een bewuste actie? Hoe dan ook is Zendaya met haar 'robot'-outfit op social media de meest besproken persoon tijdens de première van Dune: Part Two.

Ze krijgt zowel kritische opmerkingen als ook een hele hoop lovende reacties. Zo schrijft iemand: "Zendaya moet in deze outfit worden omgetoverd tot een Barbie, action figure, iets. Wow!" Een ander voelt zich juist ongemakkelijk bij de outfit en vraagt zich af hoe comfortabel het zit. Tja... Oordeel zelf:

Lees ook: Dit zijn de modetrends uit de 10’s die een comeback maken