Stel een boeket samen voor je Valentijn met de AI-bloemist

Single & daten door Zita

Valentijnsdag staat om de hoek en dat betekent dat we onze geliefde een mooie bos bloemen cadeau doen. Het is soms moeilijk om te bepalen welke bloemen nu goed bij jouw geliefde passen. Daar helpt de AI-bloemist je een handje bij. Bloemembureau Holland speelt in op de AI-trend: deze tool stelt persoonlijke boeketten samen op basis van de symboliek van bloemen. De gratis tool stelt een boeket samen, passend bij de karaktereigenschappen van jouw Valentijn. Hoe leuk!

Breng je boeket tot leven

Een mooie bos bloemen, wie maak je daar nu niet blij mee? Het is een perfect Valentijnscadeau. Toch blijkt uit onderzoek dat jongeren een ‘gewone’ bos bloemen niet speciaal genoeg vindt om te geven op Valentijnsdag. Bloemenbureau Holland vindt dat een gemiste kans, want met bloemen maak je het juist heel persoonlijk. Bloemen hebben namelijk juist de kracht om iemands persoonlijkheid te symboliseren. De AI-bloemist is de allereerste tool met behulp van AI een prachtig boeket samenstelt met een diepere, persoonlijke betekenis. Zo geef jij een mooi én persoonlijk cadeau aan je Valentijn.

Lees ook: Single met Valentijnsdag dit jaar? Zo voel je je minder eenzaam

Hoe werkt het?

Heb jij een partner, crush of iemand anders die je graag wil verrassen op Valentijnsdag? Vul in de tool dan de eigenschappen van deze persoon in. Is je Valentijn grappig, ambitieus, of romantisch? Energiek, een doorzetter of een charmeur? De AI-bloemist weet precies welke bloemen dé perfecte match zijn voor de ontvanger. Elke bloem in het uiteindelijke boeket vertegenwoordigt één van deze eigenschappen. Vervolgens krijg je een lijstje met de bloemen en laat je het maken bij de bloemist bij jou in de buurt. Bestel je het boeket liever online? Ook dat is mogelijk. Je boeket mét kaartje wordt binnen 1 dag naar je Valentijn thuisbezorgd. Ben je even uit het oog verloren dat Valentijnsdag om de hoek staat? Als je het boeket op Valentijnsdag vóór 14.00 uur besteld, heb je het dezelfde dag nog in huis.

Bij een mooi boeket hoort natuurlijk ook een kaartje. De AI-bloemist stelt niet alleen het boeket voor je samen, maar genereert ook een persoonlijke boodschap die je aan het boeket toevoegt. Op die manier weet jouw Valentijn precies waarom deze bloemencombinatie perfect bij diegene past.

Probeer hier de tool van de AI-bloemist gratis uit