Je partner verrassen voor Valentijn: zo doe je het op een unieke manier

Relaties door Maya Luz

Morgen is het Valentijnsdag! Dat betekent dat dit het perfecte moment is om jouw partner eens goed te verrassen. Wil je dit op een unieke manier aanpakken? Zo doe je dat.

Lees ook: Bijna Valentijnsdag! Zó schrijf jij de perfecte liefdesbrief

Plan een uitgebreide date night

Een etentje is de standaard date voor Valentijnsdag. Dit kun je natuurlijk op een uniekere manier aanpakken. Plan een avond met meerdere activiteiten en vertel je partner niks over de plannen die je hebt gemaakt. Bezoek bijvoorbeeld plekken die belangrijk zijn in jullie relatie. Jullie kunnen ook gaan eten bij een uniek restaurant zoals een kaasbar of een restaurant in het donker (ja, die bestaan!). Zorg ervoor dat je partner door ieder aspect van de date verrast wordt. Zo zitten ze de hele avond op het puntje van hun stoel.

Ga naar een proeverij

Is je partner een wijnliefhebber? Ga naar een wijnproeverij! Is je partner een bierliefhebber? Dan zijn er ook bierproeverijen. Dit is een hele leuke activiteit voor Valentijnsdag. Misschien ontdekken jullie samen jullie nieuwe favoriete drankje.

Doe iets avontuurlijks

Adrenaline junkies hebben niks aan een simpel diner toch? Ga wat bijzonders doen met Valentijnsdag. Neem je partner mee op avontuur en daag jezelf uit door iets nieuws te proberen. Zeker als ze al een tijdje roepen dat ze iets specifieks al heel lang willen doen, is dit de perfecte verrassing voor Valentijnsdag.

Ga hun favoriete activiteit samen doen

Sommige koppels hebben gedeelde hobby's, andere koppels niet echt. En dat is helemaal niet erg. Toch kan het wel erg leuk zijn als je partner hun passie voor hun hobby met jou kan delen. Stel voor om een dagje samen hun favoriete activiteit te gaan doen. Mannen vinden het vaak ook erg leuk om je iets te leren. Hiermee maak je ze ongetwijfeld heel erg blij.

Schrijf een mooie brief of gedicht

Een mooie manier om iemand te verrassen op de dag van de liefde is door middel van een persoonlijke liefdesbrief. Gebruik deze mogelijkheid om je partner echt te vertellen hoeveel je om hen geeft.

Verras hen met flirterige foto's

Pakken jullie Valentijnsdag liever op een spicy manier aan? Maak dan een aantal mooie, sensuele foto's van jezelf en geef deze aan je partner. Deze zullen ze voor altijd willen bewaren.

Maak hun favoriete maaltijd

Liefde gaat door de maag! Maak daarom de favoriete maaltijd van je partner voor valentijn. Dit is de perfecte manier om deze dag toch te kunnen vieren als jullie moeten werken overdag. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de maaltijd op tafel staat wanneer ze thuiskomen.

Laat lunch bezorgen op hun werk

Nog een leuke tip voor als je vriend(in) morgen moet werken: laat hun favoriete lunch bezorgen op hun werkplek. Hierdoor hebben ze ongetwijfeld een hele leuke werkdag en kun je op een subtiele manier laten merken dat je aan ze denkt.

Lees ook: Dit zijn de leukste manieren om Valentijnsdag te vieren met je single vriendinnen