Dit zijn de leukste manieren om Valentijnsdag te vieren met je single vriendinnen

Vrije tijd door Maya Luz

Zijn jij en je besties allemaal single morgen met Valentijnsdag? Perfect! Dat betekent dat jullie de dag van de liefde gezellig samen kunnen vieren. Dit is hoe je een onvergetelijke Valentijnsdag organiseert met je vriendinnen.

Lees ook: De leukste teksten voor valentijnskaarten

Organiseer een groepsdiner

Met Valentijnsdag gaan veel stellen uit eten. Een romantisch diner is een cliché voor de dag van de liefde toch? Als je single bent kun je ook een romantisch diner hebben, maar dan met je vriendinnen! Nodig je vriendinnen uit en vraag of ze allemaal iets meenemen. Een iemand regelt bijvoorbeeld het dessert, iemand anders het voorgerecht en iemand anders de wijn. Zet wat kaarsen op tafel en je hebt een romantisch diner met je favoriete mensen!

Ga naar karaoke

Karaoke is wat ons betreft een van de leukste dingen om te doen met een groepje vriendinnen! Zeker met Valentijnsdag is dit een superleuke activiteit. Zing de hele avond jullie longen uit jullie lijf en dans totdat je niet meer op je benen kunt staan. Als er vriendinnen aanwezig zijn die nog over een break-up heen moeten komen, zijn er genoeg break-up liedjes die ze kunnen zingen! Lekker therapeutisch.

Maak de leukste cocktails

Wat ons betreft is een lekker drankje zeker welkom met Valentijnsdag en een cocktailavond is altijd leuk! Voor veertien februari kun je er een unieke draai aan geven. Laat bijvoorbeeld iedereen een cocktail maken die is geïnspireerd door hun ex. Deze avond zorgt ongetwijfeld voor buikpijn van het lachen.

@cocktails Cocktails inspired by our exes 🥰Which one describes your ex? 🧐🫢 #exes #cocktails #cocktailnight #relationship @Trinity Pedersen ♬ original sound - Viral cocktails

Kijk romantische films

Dat warme liefdesgevoel willen we allemaal ervaren toch? Als je met je vriendinnen bent met valentijn, is het kijken van romantische films een absolute no brainer. Ga gezellig knus op de bank zitten samen en zet jullie favoriete romcoms op. Maak er wat popcorn bij, schenk een glaasje wijn in en doe een gezichtsmaskertje op. Een leuke meidenavond dan dit kunnen wij ons niet voorstellen!

Ga iets creatiefs doen

Single zijn op Valentijnsdag zorgt voor een hoop inspiratie voor creatieve projectjes! Ga bijvoorbeeld samen kaarsen verven met kaarsvet of beschilder een wijnglas of mok. Laat je door de liefde inspireren. Nu heb je samen met de meiden niet alleen een leuke avond, maar ook een mooi aandenken.

Lees ook: Single met Valentijnsdag? Zo vier je het