De mooiste nail art voor Valentijnsdag 

Beauty door Britt

Voor welk nail art design kies je deze keer? Stoer, een dierenprintje, de ‘clean aesthetic’ look of toch girly? Valentijnsdag is het beste excuus om voor roze en rode nagels te kiezen met hartjes. Ga all out deze maand en maak het zo girly als je zelf maar wil. Hier wat inspiratie voor jouw nieuwe nagels.

Heel veel liefde 

Het teken van de liefde is natuurlijk een hartje. De nagels vol met kleine hartjes moet daarom op het lijstje staan. Hoe cute zijn deze nagels? Kies voor je favoriete kleuren of voor het echte Valentijns gevoel en kies voor rood met roze.

Love on top

Een echte eyecatcher, een hartje aan het einde van je nagels. Even wat anders dan normaal, maar deze nail art ben je zeker niet zat na twee weken.

Speciale French tip 

Ben jij die ene persoon die elke keer kiest voor de klassieke French tip? Kies dan voor Valentijnsdag voor een subtiel hartje in combinatie met jouw favoriete design.

 

Crazy love 

Kunnen jouw nagels je niet gek en creatief genoeg, maar ben je geen fan van de tientallen hartjes? Kies dan voor een te gek design en voeg er op één of twee nagels subtiel een hartje aan toe. Heb je toch je favoriete stijl nagels en matchen je nagels ook leuk voor de dag van de liefde.

 

Roze? Nee, thanks

Gek op Valentijnsdag en op hartjes, maar niet zo fan van de girly kleuren? Geen zorgen, dat is makkelijk op te lossen. Kies jouw favoriete kleuren uit en creëer de vetste en unieke nagels voor de maand februari. Zoals deze leuke blauwe nagels.

 

Love basic 

Ben je groot fan van de ‘clean aesthetic’ look en ben je gek op neutrale tinten? Witte of zwarte hartjes op een neutrale basis, is helemaal de trend van nu en super cute.

 

Perfect match

Heet jouw Valentijn: Ruben, Stijn, James, Julia of Lieke (of een andere naam met vijf letters)? Dan zijn jullie niet alleen de perfecte match in de liefde, maar ook voor je nagels. De naam van je lover in combinatie met hartjes op je nagels, is een hele leuke verrassing tijdens jullie date op Valentijnsdag.

 

Kort maar krachtig 

Met korte nagels zijn al deze designs ook mogelijk. Deze simpele, maar creatieve nagels vinden wij te leuk voor Valentijnsdag.

 

Do it yourself 

Ga je zelf aan de slag, maar ben je nog geen pro in nail art? Nagelstickers zijn dan jouw redding. Je hebt ontzettend veel keuze, als het gaat om nagelstickers. Leuke hartjes in verschillende kleuren, het woord love of andere leuke design in de kleuren roze en rood.

Lees ook: Zo kies je hét perfecte Valentijnscadeau voor je partner