Oeh! Op déze datum verschijnt de nieuwe romcom Irish Wish met Lindsay Lohan

Media door Jennifer

Het gaat de goede kant op met actrice Lindsay Lohan. Ineens scoort ze weer de ene filmrol na de ander, al is dat vooral bij streamingdienst Netflix. Zo kondigen ze, na haar komende kerstfilm, nu ook de nieuwe romantische komedie Irish Wish aan. Op Instagram delen de streamingdienst en hoofdrolspeler eerste beelden van de film. Oeh!

Lindsay Lohan in nieuwe romcom Irish Wish

Na een lange, moeilijke periode gaat het leven van Lindsay Lohan weer de goede kant op. In 2022 maakte de actrice, bekend van films als Mean Girls en The Parent Trap, haar terugkeer in de filmbusiness met de kerstfilm Falling For Christmas op Netflix. Met deze film tekende ze overigens meteen contract voor twee films en ook de tweede film is inmiddels aangekondigd. Zo werd eerder bekend dat Lindsay ook dit jaar weer in een kerstfilm verschijnt: Our Little Secret. Dat is voor fans al goed nieuws, maar het nieuws volgt snel bij de actrice. Ze zet lekker door.

Nu is namelijk ook bekend, dat Lindsay in de nieuwe romantische komedie Irish Wish speelt. In deze romcom op Netflix speelt ze hoofdpersonage Maddie, die in het geheim verliefd is op de bruidegom van haar bestie. Ondanks haar gevoelens wordt Maddie wel een bruidsmeisje op hun bruiloft. Een aantal dagen voor de bruiloft doet ze spontaan een wens voor ware liefde. En dan wordt ze plotseling wakker als toekomstige bruid. Wacht, wát? Uiteindelijk ontdekt het hoofdpersonage echter dat haar soulmate heel iemand anders is.

Meer op Instagram

Wanneer te zien?

Een romantische komedie is overigens geen nieuwe wereld voor Lindsay. In het verleden heeft ze natuurlijk in tal van romcoms gespeeld. Denk aan Just My Luck en The Other Side. Wel is het personage uit de film Irish Wish de enige vrouw, die in haar eentje een weg vindt in de wereld. Zo'n personage heeft Lindsay nooit gespeeld. Ze vindt het wel interessant, hoe zij tijdens haar reis meer onafhankelijkheid en zelfliefde krijgt. "Het is belangrijk om jezelf op de eerste plaats te zetten en te weten wat je waard bent," vertelt Lindsay. "Als je weet dat je beter verdient, ga er dan voor en krijg het."

Naast Lindsay spelen ook onder meer Alexander Vlahos (bekend van Outlander), Jane Seymour (Wedding Crashers) en Elizabeth Tan (Emily in Paris) in de film. De nieuwe romantische komedie Irish Wish verschijnt op 15 maart 2024 op Netflix.

Lees ook: Oeh! Lindsay Lohan scoort weer rol in nieuwe kerstfilm op Netflix