Wil jij een girls trip doen? Laat het dan door een van deze sterrenbeelden plannen

Reizen door Maya Luz

Girls trips zijn zo ontzettend leuk. Het enige jammer is, is dat ze zo lastig zijn om te plannen. Gelukkig zijn er een aantal sterrenbeelden die geboren reisplanners zijn! Willen jullie op girls trip? Laat de reis dan door een van deze sterrenbeelden plannen.

Lees ook: Reisje maken dit voorjaar? Ga naar één van deze onontdekte reisbestemmingen

Leeuw

Zijn jij en je vriendinnen op zoek naar een bijzondere girls trip? Laat deze dan vooral plannen door een Leeuw. Zodra dit sterrenbeeld een idee heeft, zullen ze dit niet kunnen laten gaan totdat ze het waar kunnen maken. Leeuwen houden van lol maken, dit maakt ze dit vuurteken de perfecte reisplanner. Ze weten precies waar ze de leukste activiteiten moeten vinden. Daarnaast zijn Leeuwen erg charmant en dit kunnen ze mooi inzetten om extra voordelen te krijgen tijdens de reis. Zij zorgen ervoor dat jullie aan de beste tafel zitten in ieder restaurant waar jullie gaan eten. Leeuwen hebben ook van nature veel geluk. Als een Leeuw de girls trip plant, zit je constant op het puntje van je stoel, op een goede manier!

Maagd

Willen jij en je vriendinnen al superlang op vakantie maar komt het er maar steeds niet van? Laat de reis dan door een Maagd plannen. Dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat de reis daadwerkelijk plaats zal vinden, want ze nemen hun taak als planner erg serieus. Ze zijn goed in het uitvogelen van alle kleine details. Ze vinden met gemak de goedkoopste vluchten en de beste hotels. Met aan Maagd als reisplanner weet je altijd waar je aantoe bent. Ze zullen de complete planning van de reis namelijk altijd op een georganiseerde manier delen met de rest van de groep. De Maagd zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Ze zullen er alles aan doen om iedereen op tijd op het vliegveld te krijgen!

Weegschaal

Als jullie vriendengroep de motivatie kwijt is om de girls trip te plannen, laat dan de Weegschaal de leiding overnemen. Dit sterrenbeeld is een natuurlijke cheerleader. Ze zijn ook niet bang om achter mensen aan te zitten om ervoor te zorgen dat de reis echt plaats zal vinden. Ze sturen je appjes, mailtjes en datumprikkers om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan. En zodra de data bekend zijn, gaan ze als een professional te werk met de planning. Als de reis gepland wordt door een Weegschaal, weet je zeker dat het een leuke vakantie wordt. Betaal dus vooral de betaalverzoeken die ze sturen tijdens het plannen, je kunt er zeker van zijn dat het goed besteed wordt.

Lees ook: 3x goede redenen om naar het buitenland te verhuizen