Reisje maken dit voorjaar? Ga naar één van deze onontdekte reisbestemmingen

Reizen door Maya Luz

Het voorjaar komt in zicht! Wil jij er deze lente even lekker tussenuit maar heb je alle populaire vakantiebestemmingen eigenlijk wel gezien? Dit zijn de leukste onontdekte reisbestemmingen die je een keer gezien moet hebben.

Lees ook: 3x goede redenen om naar het buitenland te verhuizen

Albanië

Als het op mooie stranden aankomt, krijgen de populaire reisbestemmingen zoals Griekenland competitie! Albanië is namelijk ook een prachtige reisbestemming voor wie op zoek is naar een mogelijkheid om lekker te relaxen aan zee. Het voorjaar is de perfecte tijd om dit mooie land te bezoeken en te genieten van de prachtige stranden van Ksamil.

Meer op Instagram

Laos

Laos is misschien wel de meest underrated reisbestemming in Azië. Thailand, Vietnam en Japan winnen misschien in populariteit, maar Laos heeft zo veel schoonheid te bieden. We raden aan om dit land te bezoeken aan het begin van de lente, aan het einde van het droge seizoen.

Meer op Instagram

Georgië

Oost-Europa kent nog een pareltje: Georgië. Vooral de hoofdstad Tbilisi wordt steeds populairder onder toeristen. Hier vind je een rijke historie en goedkope accomodaties en eten. We raden zeker aan om hier in de lente heen te gaan. Zo vermijd je de koude winterse temperaturen en de drukte van de zomer.

Meer op Instagram

Tunesië

Als je aan strandvakanties denkt, denk je waarschijnlijk al snel aan Italië, Spanje of Griekenland. Maar heb je ooit weleens aan Tunesië gedacht? Dit noord-Afrikaanse land is een stuk minder prijzig en misschien zelfs mooier dan de bekende vakantiebestemmingen. Het aan het strand gelegen stadje Sidi Bou Said is een prachtige reisbestemming. De gebouwen hier hebben een prachtig wit uiterlijk dat doet denken aan de Griekse eilanden, maar dan zonder het hectische toerisme.

Meer op Instagram

Estland

Estland wordt steeds populairder onder toeristen. Dit land, dat zich in het noord-oosten van Europa bevindt, heeft een prachtige Middeleeuwse hoofdstad genaamd Tallinn. Hier kun je rustig de toerist uithangen zonder dat je je zorgen hoeft te maken om lange rijen of grote menigtes. Wees er dus snel bij voordat de populariteit te snel toeneemt! In de lente is het hier lekker weer, maar niet te heet zoals in de zomer.

Meer op Instagram