Zien! Dit zijn de eerste beelden van Videoland-serie over Patty Brard (inclusief dé bekende duik)

Media door Jennifer

Niet alleen in Nederland is ze enorm bekend, ook heeft Patty Brard wereldfaam gekend met haar popgroep Luv. Sindsdien heeft Patty een hoop meegemaakt in haar leven, zowel ups als downs. En over dat leven verschijnt binnenkort de serie PATTY op Videoland. Hierin laten ze een heleboel dingen uit haar leven zien, zelfs dé bekende duik uit Sterren Springen. OMG!

Videoland-serie over Patty Brard

Hoewel de serie PATTY op Videoland gedramatiseerd is, zijn alle situaties natuurlijk wel gebaseerd op het echte leven van Patty Brard. En de makers van de nieuwe serie hebben goed hun best gedaan. Zo lijkt actrice Eva van de Wijdeven, die de volwassen Patty speelt, enorm op één van de bekendste vrouwen uit de Nederlandse entertainmentwereld. In de vijfdelige serie zien we Patty's leven van het begin van haar carrière tot zo'n beetje nu. Daardoor zien we dus gedramatiseerde fragmenten uit haar tijd met de popgroep Luv, waarmee ze wereldwijd bekendheid creëert. Al zien we vervolgens ook een hoop downs, zoals bijvoorbeeld de pijnlijke duik in het tv-programma Sterren Springen. Daarnaast heeft Patty zoals we weten veel geworsteld met haar gewicht.

Eerste beelden

"PATTY gaat over vallen en opstaan," vertelt regisseur Will Koopman in het persbericht over de serie PATTY. "Ik wilde deze serie heel graag maken, omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor." De releasedatum van de Videoland-serie over Patty komt inmiddels steeds dichterbij. Daarom heeft Videoland wat eerste beelden gedeeld. Bekijk ze snel hieronder:

Eva van de Wijdeven

Niet alleen wordt de serie PATTY op Videoland een feest van herkenning door de gebeurtenissen. Daarnaast zien we ook een aantal bekende acteurs en actrices in de serie. Eerder werd al bekendgemaakt, dat Eva van de Wijdeven en Holly Mae Brood de volwassen en jonge versie van Patty spelen. Holly wordt bij de popgroep Luv vervolgens bijgestaan door actrices Julia Lammerts (José) en Teunie de Brouwer (Marga). Dan hebben we de rol van Gerard Joling, die natuurlijk Sterren Springen heeft gepresenteerd. Hij wordt gespeeld door Dook van Dijck.

Nieuwe castleden bekend

Alleen welke acteurs spelen bijvoorbeeld exen van Patty, waar ze er wel een aantal van heeft? Of wat te denken van haar dochter Priscilla. Samen met de eerste beelden van PATTY werden door Videoland ook nieuwe castleden bekendgemaakt. Zo speelt Chris Peters Patty's eerste man Ron Brandsteder en de knappe Jim Bakkum haar derde ex René. Oeh! Mattijn Hartemink neemt de rol op zich van haar huidige man Antoine.

Wat Patty's familie betreft worden haar ouders gespeeld door Nadja Hüpscher en Bo Tarenskeen. Vervolgens wordt Patty's eigen dochter Priscilla gespeeld door Dewi Welschen (jongere versie) en Emma Buysse (oudere versie).

Wanneer te zien?

Zoals gezegd hoeven we niet lang meer te wachten op de serie PATTY. Videoland houdt op zondagmiddag 18 februari de feestelijke première van de serie op de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Vervolgens is de serie PATTY vanaf deze datum exclusief te streamen bij Videoland.

Lees ook: Patty Brard showt bikinibody na gastric bypass: 'Ik ben een gelukkig mens!'