Creepy! Dit zijn de eerste beelden van live-action horrorfilm over Mickey Mouse

Media door Jennifer

Zo'n beetje elk kind is wel opgegroeid met Disneyfiguren als Winnie de Poeh en Mickey Mouse. De beestjes wekken nou eenmaal een hoop vrolijkheid op door hun schattige, fluffy verschijningen. Alleen komt daar nu verandering in. Na Winnie de Poeh wordt namelijk ook Mickey Mouse ge-horrified. Oh no! De copyright van de bekende muis is nog maar net vervallen en nu al delen makers een trailer van de nieuwe horrorfilm Mickey's Mouse Trap.

Trailer van horrorfilm over Mickey Mouse

Laten we van tevoren even waarschuwen: de horrorfilm over Mickey Mouse is niet voor tere kinderzieltjes! Normaal gesproken zijn juist kinderen fan van de schattige muis, maar deze keer kunnen ze de film beter vermijden. Na de horrorfilm over Winnie de Poeh is het nu de beurt aan Mickey Mouse. De copyright op het originele Disney-figuur officieel is zojuist vervallen. Daardoor mag er officieel geknutseld worden aan Mickey Mouse. En dat heeft regisseur Jamie Bailey direct gedaan. Op dinsdag 2 januari wordt bekend, dat er een film komt met een horrorversie van de bekende muis in de hoofdrol. Help! Met de aankondiging is ook direct de trailer van Mickey's Mouse Trap gereleaset. En de beelden beloven voor horrorfans wel veel goeds.

Moordende Mickey

In de horrorfilm over Mickey Mouse maken we kennis met Alex, die haar 21ste verjaardag viert. Helaas zit ze op haar verjaardag echter vast in de gamehal waar ze werkt. Daarom besluiten haar vrienden om haar te verrassen. Alleen worden ze vervolgens ook verrast door iemand met een Mickey Mouse-masker (gespeeld door acteur Simon Phillips), die hen wil vermoorden. Creepy! Volgens de regisseur hadden ze veel plezier tijdens het maken van de film. "Het is belachelijk," zegt hij erover in een statement. "We zijn ermee aan de gang gegaan en hebben er plezier in gehad en ik denk dat dat te zien is."

Wanneer te zien?

Wanneer de film Mickey's Mouse Trap uitkomt, is nog niet bekend. Wel ziet het ernaar uit dat de film al gemaakt is. Lang kan het dus niet meer duren tot de filmrelease. Zoals gezegd is het dus niet de eerste keer, dat er een horrorfilm komt over een Disney-figuur. De schattige Winnie de Poeh ging zijn mede-Disney-figuur al voor. In dat geval kwam de film ook snel na het vervallen van de auteursrechten op het originele Disney-figuur. Zien we hier een trend? Al betwijfelen we het of echt iedereen hier op zit te wachten.

Hoe dan ook kun je hier alvast de trailer bekijken van de horrorfilm over Mickey Mouse:

Lees ook: 12 plot holes in Disney-films die jij totaal gemist hebt