Zien! Bram Krikke maakt geniale persiflage van All You Need Is Love-kerstspecial met 'Robert ten Brink'

Media door Jennifer

Wanneer we denken aan de kerstdagen, poppen meestal ook aan een aantal tradities op in ons hoofd. Denk aan de gourmetschotel, Top 2000 en natuurlijk de ontroerende kerstspecial van All You Need Is Love. Van dit populaire tv-programma heeft Bram Krikke nu een geniale persiflage gemaakt samen met 'Robert ten Brink'. Of nou ja, de acteur lijkt sprekend op Robert. Wat ons betreft is dit het beste AYNIL-moment in jaren! *wink*

Geniale persiflage van All You Need Is Love-kerstspecial

De kerstspecial van All You Need Is Love is jarenlang een begrip op de Nederlandse tv. Nog steeds kijken jaarlijks miljoenen mensen naar het tv-programma met 'dr. love' Robert ten Brink, waarin hij koppels en families weer bij elkaar brengt. Dit zorgt altijd voor ontroerende tv en vele tranen bij de kijkers. Of je het nou wil of niet. Door de populariteit van het programma kunnen persiflages natuurlijk niet ontbreken. Zo is Robert ten Brink vaak genoeg nagedaan in bijvoorbeeld de TV Kantine, maar nu dus ook in een viral TikTok van Bram Krikke. En de persiflage van Bram is ge-ni-aal! Het fragment zou net echt uit het tv-programma zijn gekomen. Of zijn dit stiekem gewoon deleted scenes uit een kerstspecial? *wink* De volgers van Bram reageren in ieder geval enthousiast onder de video, maar zijn af en toe ook in de war. "Ik dacht dat dit de echte Robert was aan het begin," schrijft Martine onder de TikTok. En inderdaad: het lijkt inderdaad net écht de presentator van All You Need Is Love. Huh?

Robert ten Brink: echt of nep?

Nee, Bram heeft niet ineens een groter budget voor een TikTokvideo. De echte 'dr. love' speelt namelijk niet in zijn video. De Robert in de persiflage van Bram is hartstikke nep. De presentator wordt hier namelijk gespeeld door imitator Ricardo Ras. Ricardo won ooit het tv-programma De Casting Kantine bij RTL4. Dit programma won hij destijds met een persiflage van Robert, waarna hij een rolletje kreeg in de TV Kantine. En inmiddels is hij dus een eigen theatershow verder én heeft hij een rol in een TikTok van Bram. De video heeft inmiddels ruim 133.000 likes en daar komen gegarandeerd meer bij. Wauw!

Waarschijnlijk ben je wel nieuwsgierig geworden naar de persiflage. Hieronder kun je de persiflage van de All You Need Is Love-kerstspecial met Bram en Ricardo zien. Tissues gegarandeerd!

@bramkriktok

De echte kerstspecial van All You Need Is Love is zondag 24 december om 20.00 uur te zien bij RTL4.

Lees ook: Thuisblijfkerst: 7 dingen om te doen als je thuisblijft met kerst