Bram Krikke: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Bram Krikke is een Nederlandse radio-dj bij Qmusic. Hij is echter ooit begonnen op YouTube met het kanaal De Knieperts.

Over Bram Krikke

Volledige naam
Bram Krikke
Geboortedatum
12 augustus 1994 (leeftijd 29 jaar)
Geboorteplaats
Weesp, Noord-Holland
Huidige woonplaats
In een dorpje in de buurt van Utrecht.
Relatiestatus
Bram heeft een relatie met het Nederlandse model Robin Marjolein Holzken

Achtergrondinformatie

Bram is onder meer radio-dj, presentator en een bekende ‘influencer’. Hij begon zijn carrière in 2016 met het plaatsen van video’s op de YouTube-kanalen ‘de Knieperts’ en ‘Bramos’. In 2017 startte hij als radiopresentator bij SLAM!. Daarvoor maakte hij ook wekelijks video’s voor het YouTube-programma ‘Bram In De Buurt’. In 2020 maakte Bram samen met zijn co-host Tom van der Weerd de overstap van SLAM! naar Qmusic.

Jeugd

Bram komt oorspronkelijk uit Weesp, maar groeide op in het dorpje Hollandsche Rading. Hij heeft twee halfzussen, met wie hij een goede band heeft. Inmiddels woont Bram ergens in een dorpje in de buurt van Utrecht. Na een studie geschiedenis en journalistiek (beide niet afgerond) ging ie aan de slag op YouTube en op de radio. De rest geschiedde…

Carierre

Naast zijn YouTube-kanalene en radiowerk heeft Bram niet stil gezeten. Zo deed hij in 2019 mee aan De Slimste Mens, waarbij hij vier afleveringen op rij de dagwinnaar was. In 2019 begon de televisieserie Onrecht! van PowNed, waarin Bram en Dennis Schouten mensen van onrecht af hielpen. Ook deed hij rond dezelfde tijd mee aan de online-televisieserie Het Jachtseizoen van StukTV, waarbij hij wist te ontsnappen. In 2019 begon Bram met een nieuwe serie op zijn eigen kanaal, Bram Krikke. Dit deed hij in samenwerking met Tele2 en kreeg de naam Alles voor de Follow. Ook lanceerde hij in 2020 lanceerde een eigen kledinglijn onder de naam De Boekenclub. In 2021 deed hij ook nog mee aan het programma Maestro.

Vermogen Bram Krikke

 Geschat wordt dat het complete vermogen van Bram Kikke ongeveer 2 ton is.

Instagram Bram Krikke

Bekend van

YouTube en Qmusic

Sinds 2020 zit Bram Krikke bij Qmusic. Bij die zender heeft hij zich ook twee keer vrijwillig laten opsluiten in de ‘Q-Escaperoom. De eerste keer samen met Mattie Valk, Marieke Elsinga en Domien Verschuuren. En afgelopen jaar samen met Mattie Valk, Kai Merckx en Domien Verschuren.

Wat betreft YouTube zijn het met name zijn kanaal De Knieperts en het kanaal Bramos, waar Bram veel bekendheid mee heeft gekregen.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Bram Krikke

Heeft Bram Krikke een tatoeage?

Hij had namelijk gesteld om bij 500.000 likes een tatoeage van dit mapje op zijn lichaam te laten vereeuwigen. Die likes waren sneller binnen dan gedacht…

Bij welk radiostation zit Bram Krikke?

Bram zat eerst bij Slam!, maar maakte in 2020 de overstap naar Qmusic.

Waarom zijn Bram Krikke en Didi Shanna uit elkaar?

Na drie jaar samen zijn hebben Bram en Didi vorig jaar hun relatie verbroken. Ze waren tot de conclusie gekomen dat ze een ander labeltje op de relatie moesten plakken.

Waar komt Bram Krikke vandaan?

Bram is geboren in Weesp.

Tot waar is Bram Krikke gekomen bij de Slimste Mens?

Bram haalde de finaleweek van de Slimste Mens, maar werd toen uitgeschakeld.

Met wie heeft Bram Krikke nu een relatie?

Bram heeft een relatie met het Nederlandse model Robin Marjolein Holzken.

Hot or Not?

  • Yes! (2)
  • Nope! (1)
Bron: BrunoPress/Arjo Frank / Brunopress.nl Beeld: BrunoPress