Deze sterrenbeelden zijn het slechtst in het vinden van een goede balans tussen werk en privé

Werk & studie door Maya Luz

Het hebben van een goede balans tussen je werk en je privéleven is erg belangrijk. Hierdoor focus je je op je werk, maar zorg je ook goed voor jezelf. Sommige mensen vinden het vinden van deze balans erg belangrijk, anderen daarentegen hebben hier wat meer moeite mee. Bij sommige mensen is er vrijwel geen sprake van balans. Dit zijn de sterrenbeelden die hier het slechtst in zijn.

Lees ook: 3x tips om je werkgeluk te vergroten

Maagd

De Maagd neemt hun carrière extreem serieus. Ze laten een project waar ze aan zijn begonnen vrijwel niet achter totdat het af is. Ze halen hier zo een nachtje of twee voor door als het nodig is. En het afmaken is voor dit sterrenbeeld vaak ook niet genoeg. Als ze iets doen dan doen ze het goed. Maagden zijn perfectionisten. Dit sterrenbeeld slaat dus hier en daar weleens een maaltijd of feestje over om ergens aan te werken. Zit een Maagd in een drukke periode met veel deadlines? Dan kun je maar beter geen plannen met ze maken. De kans is groot dat toch liever aan het werk gaan.

Steenbok

Steenbokken worden gezien als de hardste werkers van alle sterrenbeelden. Als ze ergens voor gaan, dan gaan ze er ook echt voor. Steenbokken zijn erg gedisciplineerd en verantwoordelijk. Ze zouden dan ook zeker geen werk afraffelen om naar een feestje te kunnen. Relaxen doen ze pas als ze hun werk af hebben. Dit maakt Steenbokken geweldige werknemers, maar voor hun eigen welzijn is dit niet altijd even goed. De balans tussen werk en privé en vrijwel onbestaand. Dit sterrenbeeld weet dat als ze hun doelen willen behalen, ze hier moeite voor moeten doen. Als dit betekent dat ze even geen sociaal leven hebben vanwege hun werk of studie, dan is dat maar zo.

Waterman

Watermannen zijn erg creatieve mensen. Dit maakt ze ook erg geschikt voor het beginnen van een eigen bedrijfje. Maar zodra ze aan zoiets beginnen, laten ze het ook niet meer los. Ze richten zich volledig op hun doelen en willen het liefst met alles zo succesvol mogelijk zijn. Als ze niet de CEO zijn van het bedrijf, dan is het niet goed genoeg. Watermannen zijn ook erg zorgzame mensen. Dit zorgt ervoor dat dit sterrenbeeld zich ook kan storten op het helpen van anderen. Wat voor werk ze ook doen, ze zijn hier 24/7 mee bezig. Als je iets wil plannen met een Waterman, moet je dus ver vooruit plannen. Anders zit hun agenda al bomvol.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zeggen veel te vaak sorry