Simon Keizer doorbreekt stilte: nieuw liedje uitgebracht samen met Paul de Leeuw

Media door Jennifer

Simon Keizer bleef na de breuk met zijn zangpartner Nick Schilder nogal in de schaduw. Het was een hele tijd stil rond Simon en zijn (muzikale) solocarrière... tot nu! Op vrijdag 1 december is er namelijk eindelijk nieuw muziek vanuit zijn kant. Samen met Paul de Leeuw brengt hij het liedje Het Komt Wel Goed uit, die ze op Pakjesavond waarschijnlijk ook samen zingen in Paul zijn show Sint & De Leeuw.

Simon Keizer brengt liedje uit met Paul de Leeuw

De breuk van het voormalige zangduo Nick & Simon ligt inmiddels maanden achter ons. Toch zullen hun fans er nog altijd wel een beetje mee in de maag zitten. Gelukkig voor hen kwam Nick Schilder al snel met nieuwe muziek. Zo hadden ze tóch nog iemand om te supporten. Nou, nu mogen de fans weer beide zangers supporten, want ook Simon Keizer lijkt eindelijk terug in de muziekwereld! Op vrijdagochtend 1 december dropt hij samen met tv-maker Paul de Leeuw het nieuwe liedje Het Komt Wel Goed, wat ze samen hebben gemaakt. Oeh! Op Instagram schrijft Paul: "We zagen elkaar dit jaar al steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brengen."

Het nieuwe nummer komt op het juiste moment in de wereld en geeft hoop voor een betere toekomst. Maar niet alleen voor de mensen in Nederland en de rest van de wereld. Het liedje lijkt ook een hoopvolle boodschap aan de Nick & Simon-fans, die Simon zijn muziek nogal missen. Is dit de start van zijn muzikale solocarrière? Eerder gaf Simon in een interview met RTL Boulevard wel aan, dat hij "geen druk meer wil voelen". "Ik wil niet meer moeten," aldus Simon.

Hoe dan ook hebben we hier alvast zijn eerste nieuwe muziek ná de breuk met Nick:

The Streamers

Grote kans dat de samenwerking tussen Paul en Simon is begonnen bij The Streamers, waar ze elkaar natuurlijk van kennen. Simon is één van de 'bandleden' binnen The Streamers en Paul doet de catering voor de speciale band vol bekende, Nederlandse artiesten. Al kennen Paul en Simon elkaar van meer dingen. Zo werkte Simon in het verleden ook mee aan Pauls tv-programma Busje Komt Zo. Het is dan ook niet gek, dat Simon binnenkort wéér in een tv-programma van de tv-presentator verschijnt. Yep, op 5 december krijgen we de tv-primeur van het nieuwe liedje van Paul en Simon in Sint & De Leeuw.

Sint & De Leeuw

Het is bij de NPO inmiddels traditie geworden, dat Paul Sinterklaas uitnodigt in een tv-programma. Al nodigt hij dit jaar niet alleen de Sint uit. Op het verlanglijstje van Paul staat maar één wens: een liedje zingen met Simon voor de Sint. Nou, dat belooft dan een tv-fragment met een Sinterklaas in tranen. Waarschijnlijk horen we dan namelijk de tv-primeur van Paul en Simon hun liedje Het Komt Wel Goed. We zijn benieuwd!

De sinterklaasshow Sint & De Leeuw is op dinsdag 5 december te zien om 20.30 uur bij NPO1.

Meer op Instagram

simon keizer nieuwe muziek paul de leeuw

Lees ook: Nick & Simon stoppen na zeventien jaar samen muziek maken en gaan solo