5 Sinterklaas cadeautjes die in schoudertasje passen

Cadeaus & hebbedingetjes door Zita

Pakjesavond staat om de hoek en dus is het de hoogste tijd om je wensen door te geven. Soms weet je even niet zo goed wat je nu moet vragen van de Sint. Wij helpen je graag een handje met je verlanglijstje. Want wat is er nu zo handig als essentials die in iedere handtas passen? Lees dus snel verder om wat inspiratie op te doen voor jouw verlanglijstje.

Sinterklaas cadeautjes in je schoudertasje 

Als je weinig inspiratie hebt voor cadeautjes voor Sinterklaas, is het soms erg moeilijk om te bedenken wat je graag wil hebben. Er zijn een paar essentials die je altijd kan vragen voor Sinterklaas. Dit zijn essentials die in ieder schoudertasje passen. Lees hieronder Sinterklaas cadeautjes die in je schoudertasje passen.

Een mini parfum

Je kent het wel: je wil ergens heen en wil eigenlijk je favoriete parfum meenemen. Dit gaat alleen een beetje lastig, omdat het flesje veel te groot is voor in je handtasje. Niet getreurd, want er zijn een hoop parfums die wél in je handtas passen. Vraag van de Sint een mini parfum die je altijd gemakkelijk meeneemt in je handtas. Kies bijvoorbeeld een kleine versie van je favoriete parfum, of vraag een geheel nieuw luchtje als cadeau.

Kleine powerbank

Nog iets wat mega handig is voor in je handtas is een powerbank. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat je ergens bent en je telefoon bijna uitvalt. Precies op het moment dat je nog naar huis moet reizen. In zo’n situatie is een powerbank je beste vriend. Bij een powerbank denk je misschien aan een groot lomp ding. Er zijn gelukkig heel wat krachtige powerbanks die klein zijn én dus in je handtas passen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je telefoon altijd kan opaden.

Spiegeltje met haarborstel    

Nog een échte essential die niet mag ontbreken in jouw handtas en wat je dus voor Sinterklaas vraagt, is een spiegeltje met haarborstel. Even je make-up bijwerken in de trein en je haar borstelen voor de spiegel in het toilet bij het uitgaan. Dit cadeau is perfect voor in jouw handtas.

Lees ook: waarom het belangrijk is om je haarborstel schoon te maken

Sieraden doosje

Niets is zo vervelend als een ketting die helemaal in elkaar geknoopt zit omdat je hem los in je tasje hebt gestopt. De perfecte oplossing hiervoor is een sieraden doosje. Dit is een klein doosje waar je je sieraden zo in opbergt, dat ze niet in de knoop gaan. Ringen, oorbellen, armbandjes en kettingen stop je hier tijdelijk in, zodat je ze niet kwijtraakt én het niet in de knoop gaat. Zo hoef je hier ook nooit meer mee te struggelen.